Zagrljaj prevremeno rođenih bliznakinjica je sve što treba da vidite danas

instagram

Kuća i porodica

Zagrljaj prevremeno rođenih bliznakinjica je sve što treba da vidite danas

Devojčice Olivija i Zoe su bliznakinje rođene čak 12 nedelja pre termina. Prvih dana njihovog života mama En Li je bila fokusirana samo na to da ostanu zdrave i izbore se, a njihov prvi susret nakon rođenja izgledao je potpuno neverovatno.

En Li je još tokom trudnoće saznala da nosi monoamnionski-monokorionske blizance. Reč je o stanju kada bebe dele amnionsku vrećicu i posteljicu, što se događa jako retko. Lekari su joj odmah objasnili da je njena trudnoća vrlo rizična.

Kada su Olivija i Zoe stigle tri meseca pre predviđenog termina, odmah su prebačene u odvojene inkubatore u jedinici za intenzivnu negu kako bi regulisale svoje disanje. Prošlo je punih 27 dana pre nego što su se napokon susrele licem u lice izvan van maminog stomaka, a roditelji su sve zabeležili predivnom fotografijom koja je ubrzo postala hit na internetu.

Naime, nakon što ih je En Li stavila na grudi, Zoe je jednostavno prebacila ruku preko svoje sestrice i privila se uz nju.

„27 dana nakon rođenja devojčice su se napokon upoznale. Zoe je odmah potražila zagrljaj“, napisala je oduševljena majka uz fotografiju.

Izvor: Index

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top