PONOVO ĆU STATI NA LUDI KAMEN: Dušica Jakovljević otvorila dušu i PRIZNALA sve ono što je javnost čekala!

instagram

Poznati

PONOVO ĆU STATI NA LUDI KAMEN: Dušica Jakovljević otvorila dušu i PRIZNALA sve ono što je javnost čekala!

Voditeljka je ovog puta bila veoma iskrena.

Voditeljka Dušica Jakovljević, kojoj je raznet džip početkom septembra prošle godine, otkriva čime ju je osvojio dečko, fudbaler Miloš – Čava Dimitrijević, da li joj prete fanovi rijaliti učesnika, kako reaguje kada je muvaju žene i da li bi oprostila prevaru.

– Nepoštovanje, ljudski bezobrazluk i nezahvalnost umeju da me izbace iz takta potpuno i tada uopšte nisam blaga. Pretvaram se u aždaju koja staje iza toga što želi da kaže. Ali to radim samo kada sam sigurna da sam u pravu ili se osetim povređenom i ugroženom.

Sada si u srećnoj vezi sa Milošem i prosto sijaš. Da li bi ponovo stala na ludi kamen?

Kod mene se uvek vidi kada sam srećna i nikada se ne vidi kada sam tužna. Jako sam zadovoljna, mirna sam i drago mi je što se to vidi. Kod mene se baš vidi kada mi oči sijaju. Meni je ljubav sve i od toga živim, svakom normalnom čoveku to je pokretač. Kada vam dan bude pokrenut ljubavlju, onda ste lepi, zdravi i sijate i tako dođete do tog ludog kamena. Tako da da, ponovo ću stati na ludi kamen.

Praviš li kompromise?

– Više volim reč prilagođavanje. U ovoj ljubavnoj priči u kojoj sam sada i u kojoj verujem da ću biti zauvek apsolutno ne razgovaram o kompromisima, već se divimo jedno drugom kako smo se uklopili.

Da li bi oprostila prevaru?

– Za mene je prevara i razmenjen osmeh i pogled sa nekim jer je to za mene vrlo intimna stvar koja se deli s onim koga voliš. U tom slučaju odgovor je “ne”, ali nikad ne reci nikad. Ne volim isključivosti, mislim da to ne bi trebalo da se događa ukoliko se ljudi vole. Ne daj bože, ne bih volela nikada da mi se dogodi, ja to ne bih uradila ljudima koje volim. Evo moj momak dobacuje, kaže: Nećeš imati potrebu nikad ništa da opraštaš.

 

Imaš nekoliko tetovaža na telu. Da li bi neku izbrisala i zašto?

– Nijedan ožiljak bilo da je na telu, srcu ili duši ne bih obrisala i zato nisam prekrila ožiljak od carskog reza nego sam ga ukrasila. Ne bih menjala ništa ni u svom životu jer me je to oblikovalo i napravilo da budem danas ovakva kakva jesam. Ne brišem ni ljude koji me razočaraju, a kamoli tetovaže.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top