ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DALA PRVU KRATKU IZJAVU ZA MEDIJE NAKON POROĐAJA!

instagram

Poznati

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DALA PRVU KRATKU IZJAVU ZA MEDIJE NAKON POROĐAJA!

Bračni par, Aleksandra i Filip Živojinović postali su roditelji dečaka kom su dali ime Aleksandar.

Mama i beba su odlično, a u kratkoj izjavi za Gloriju novopečena mama je poručila:

– Hvala vam najlepše (prim.aut. na čestitkama), dobro smo i beba i ja.

– Hvala mnogo. Veoma smo srećni zbog prinove – priključili su se Lepa Brena i Slobodan-Boba Živojinović.

Veoma emotivna je bila i Filipova mama Zorica Nakić, koja je tri dana pre rođenja unuka proslavila svoj rođendan i tom prilikom otkrila da se sprema za najvažniju ulogu u životu – ulogu bake.

Podsetimo, Aleksandra se porodila carskim rezom u privatnoj klinici u Beogradu, a dečak je imao 2.800 grama. Među prvima su ih posetili tata Filip i bake Zorica Nakić i Borka Mihajlović, Aleksandrina mama, koja je svojoj jedinici donela buket crvenih ruža.

Ubrzo su im se pridružili i stričevi Stefan i Viktor Živojinović. Dok se Viktor pohvalio fotografijama iz porodilišta, Stefan je otkrio da će dolazak novog Živojinovića na svet proslaviti pesmom „I sad me po tebi poznaju“.

Podsetimo, zvezda „Granda“ i sportski menadžer, inače prvi sin proslavljenog teniskog asa Bobe Živojinovića i novinarke Zorice Nakić, devojačko Desnica, upoznali su se krajem 2015. godine. Ubrzo su počeli da žive zajedno, a tri godine kasnije, 25. juna 2018. godine su se i venčali. Da će postati roditelji saznali su na medenom mesecu. Aleksandra se povukla iz javnosti kako bi uživala u trudnoći, premda je sve vreme spremala novi album koji će ugledati svetlost dana kada pevačica odluči da se vrati na scenu.

Izvor: Puls

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top