Budite sami sve dok se ne pojavi osoba koja će za vas uraditi ovih 5 stvari

pixabay.com

Lifestyle

Budite sami sve dok se ne pojavi osoba koja će za vas uraditi ovih 5 stvari

Ne ulazite u vezu sve dok ne nađete nekoga ko će uraditi sve da budete sretni, ko će uzeti u obzir vaše potrebe i osećanja, i kome ćete biti prioritet.

Obratite pažnju na sledećih 5 stvari.

Želi vas predstaviti svima

Radije ne ulazite u vezu dok ne pronađete onoga koji će vas držati za ruku i poljubiti u javnosti i upoznati vas sa svojim roditeljima pre nego što pomisli da spava sa vama. Onaj koji vas zaista ceni i poštuje pričaće o vama kao “najboljoj stvari koja mu se dogodila”.

Ne želi da vas promeni

Budite sami sve dok se ne pojavi onaj koji neće pokušati da vas promeni, kojem ćete se sviđati i s dugom i kratkom kosom, na čiji odgovor u dopisivanju nećete morati da čekate dva sata i onaj koji će uvek biti iskren.

Pruža sigurnost

Osoba s kojom se nećete osećati nesigurno i koja će vas zaštititi vredna je vaše pažnje. Važno je osećati se sigurno uz nekoga jer to znači da nema “psiholoških igrica” zbog kojih nećete biti sigurni u namere te osobe.

Osećaj leptirića u cijelom telu a ne samo u stomaku

Budi s onom osobom koja će te “oboriti s nogu”, ali u pravom smislu. Zaljubljenost može biti samo prolazna, ali budi s onim koji će izazvati “osećaj leptirića” u celom telu a ne samo u stomaku.

Takođe, važno je da se uz njega osećate najlepše čak i u vašem najgorem izdanju.

Prvi ste na listi prioriteta

Budite sami sve dok ne upoznate nekoga bez koga nećete moći da zamislite svoj život i ne trošite svoje vreme na one koji ga ne zaslužuju. Neko ko je zaista vredan vaše pažnje učiniće sve kako bi bili prioritet i prvi na njegovom “rasporedu”.

Izvor: B92

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top