MISIJA USPEŠNA: Jelena Đoković PRVI PUT sina odvela zubaru, pa otkrila kome je bilo gore – Stefanu ili njoj (FOTO)

instagram

Poznati

MISIJA USPEŠNA: Jelena Đoković PRVI PUT sina odvela zubaru, pa otkrila kome je bilo gore – Stefanu ili njoj (FOTO)

Baš kao i svaka druga mama, i supruga našeg proslavljenog tenisera usplahireno prolazi kroz dečije bolesti

Jelena Đoković mnogo pažnje ulaže u vaspitanje svoje dece, sina Stefana i kćerke Tare. Supruga najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića neretko ističe da je porodica njen oslonac, koja joj daje podstrek da, pored brojnih obaveza, uvek bude korak dalje i da je tajna njenog skladnog porodičnog života u njihovoj neizmernoj ljubavi.

 

Obaveze oko magazina, fondacije, njene internet stranice nisu je omele u osnovnoj životnoj misiji – da svojim mališanima bude najjači oslonac. Zato i ne čudi što je njen Instagram profil prepun fotografija i snimaka, gde se može videti ogromna predanost mlade i uspešne supruge i majke.

 

 

Najnovijom objavom, o tome kako je protekla prva poseta zubaru njenog sinčića Stefana, Jelena je pobudila, pomalo nostalgična, sećanja na svoje detinjstvo, pažnju ali i poštovanje svojih pratilaca na društvenim mrežama.

 

– Uspešno obavljena prva poseta zubaru, a Stefan je bio pravi heroj! Kao mama sam očekivala sve naopako, ali on me je po milioniti put iznenadio. Naravno, pripremali smo se za posetu danima, i tog popodneva smo proveli 4 sata samo baveći se mojim detinjstvom i mojim iskustvima – vodila sam ga u moju osnovnu školu, pa u moj vrtić, pa i kod moje zubarke kod koje i dan danas idem sve sa ciljem da sedne u stolicu i dozvoli da mu pogledaju zubiće. A čak su uspeli da mu poprave dva! U tom procesu sam se 3 puta presvukla – ja, ne Stefan. Ponosna mama. Misija uspešna – napisala je supruga tenisera na svom Instagram profilu, otkrivši brigu koju je osećala, ali i beskrajnu ljubav, kojom obasipa svoju decu.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top