Žene koje dugo vremena ostanu same, na kraju budu…

pixabay.com

Lifestyle

Žene koje dugo vremena ostanu same, na kraju budu…

Te žene nikada neće izgubiti osećaj individualnosti. Nikada neće dopustiti da se njihove nade i snovi rastope kako bi se prilagodili osobi koju su sreli.
Žene koje dugo vremena ostanu same, na kraju budu najsretnije.

One na kraju budu najsretnije, jer su naučile osećati se ugodno u svojoj samoći. One su sposobne provesti noć same u krevetu i još uvek čvrsto spavati.

One su u stanju odlaziti u kupovinu bez da se osećaju čudno, jer nemaju nekoga da s njim podele to iskustvo. One prihvataju biti same.

One su na kraju najsretnije, jer imaju vremena usredsrediti se na sebe, delovati sebično, shvatiti šta im je zaista važno. One ostanu u kontaktu sa svojim prijateljima umesto da se udaljavaju.
One slede svoje snove umesto da dopuste da nestanu. One su pobednice. Posvećene i strastvene. I niko ih ne može odvratiti od njihovih ciljeva.

One na kraju budu najsretnije, jer su kultivirale svoju nezavisnost. Imaju dovoljno novca za plaćanje stanarine i dovoljno znanja da se brinu za sebe. One se mogu nositi sa svime. One improviziraju. Inteligentne žene sa sredstvima pomoću kojih će ispuniti život za sebe.

One na kraju budu najsretnije, jer shvataju da ljubav ne treba biti središte svemira. To nije jedina stvar koja je u njihovom umu, razlog za buđenje ujutro i za izlazak noću. Umesto da progone muškarce, one slede svoje nade i snove. U potrazi za budućnošću koju znaju da zaslužuju.

Žene koje ostaju same na duže periode ne zabrinjava to što su tako dugo same, jer se naviknu na taj način živeti. Ne zabrinjava ih to što možda nikada neće s nekim stupiti u brak.

Njima je redu ideja da uvek žive same. Pozdravljaju tišinu. One su dovoljno jake da ne samo da se nose s tim – već i uživaju u tome.

A ako nađu nekoga, to će biti netko ko ih gura napred. Neko ko ih potiče na borbu, a ne neko ko im govori da se predaju i da dopuste njemu da bude glavni za sve. Biće to neko ko će biti sretan što imaju vlastiti život, vlastite planove i što nikada neće žrtvovati te stvari za ljubav.

Te žene nikada neće izgubiti osećaj individualnosti. Nikada neće dopustiti da se njihove nade i snovi rastope kako bi se prilagodili osobi koju su susreli.

One će biti s nekim ko ih čini još snažnijima nego što već jesu. Neko ko ih čini još sretnijima nego što već jesu – iako su prilično sretne za početak.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Izvor: atma

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top