Ova NESTVARNO LEPA SUKNJA već je zavladala Instagramom, a sigurni smo da će završiti i u VAŠEM ORMARU ovog proleća: Jeftina je, a SAVRŠENO se kombinuje

Moda

Ova NESTVARNO LEPA SUKNJA već je zavladala Instagramom, a sigurni smo da će završiti i u VAŠEM ORMARU ovog proleća: Jeftina je, a SAVRŠENO se kombinuje

Ovogo proleća stižu nam lepršavi, ženstveni trendovi, a glavnu reč među njima vodiće jedan posebna model suknje… Ovaj komad već je postao ekstremno popularan na Instagramu, a strpljivo vas čeka i na rafovima butika, mada će uskoro biti rasprodan, ako je verovati statistikama…

Možda ovo jeste komad kome se niko nije nadao, ali nas zapravo raduje – neopisivo je elegantan, a ipak se lako uklapa u nešto ležerniji, opušteniji stil.

Reč je o satenskim ili svilenim midi suknjama pomalo retro kroja, a opet tako modernim i nosivim. Ovo je jednostavan model koji uglavnom dolazi u jednoj boji, premda je animal print poželjan, a već sada zarobio je srce trendseterkama širom sveta.

Vrlo je praktičan, jer sjajno izgleda kako u kombinaciji sa elegantnom bluzom ili košuljom, tako i sa džemperom, T majicom ili kožnom jaknom. Još jedna prednost satenske suknje je što se nosi iuz visoke potpetice, ali i čarapa-čizmice, te patike..

Ovaj zanosni komad poslužiće vam kako za odlazak na posao, tako i za popodnjevni ručak sa prijateljima ili večernji izlazak, a inspiraciju možete potražiti na svakom koraku – sve modne blogerke već ga nose, a ni modne urednice nisu propustile da ga uvrste na stranice prstižnih magazina.

Jedina mana ove suknje je što ne pristaje savršeno svima – za nju je ipak potrebo da budete nešto viši, ili da je bar nosti u kombinaciji sa cipelama na štiklu. No, vratimo se na prednosti – pored toga što je neverovatno nosiva, ona je i vrlo povoljna – u buticima se može naći već od 1.200 dinara.

Da li biste je vi nosili?

Izvor: Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top