Pevačica u zagrljaju s drugaricom bez imalo šminke i s razbarušenom frizurom (FOTO)

instagram

Poznati

Pevačica u zagrljaju s drugaricom bez imalo šminke i s razbarušenom frizurom (FOTO)

Nismo navikli na Seve u ovako opuštenom izdanju

Zaista su retki trenuci kada je pevačicu Severinu Kojić moguće sresti negde, a da nije tip-top sređena od glave do pete.

Pored toga što česti scenski nastupi od nje zahtevaju da uvek bude skockana, sama Seve iskreno uživa da se doteruje, a nikada nije ni skrivala da uživa u praćenju trendova.

Ipak, kada se ugase reflektori, čak i ona voli da predahne od teške šminke i dozvoli svom licu da se malo odmori. No, Severina čak i u „kućnom izdanju“ izgleda besprekorno.

Severinina prijateljica Anđa Marić se na svom Instagramu pohvalila dragom fotografijom na kojoj pozira zagrljena sa Severinom, a upravo je to bila jedna od retkih prilika kada fanovi mogu pevačicu da vide u potpuno prirodnom izdanju.

– Srele smo se u školici – napisala je Anđa podelivši dve fotografije sa slavnom pevačicom.

Bez šminke na licu, s jednostavno raspuštenom kosom i u opuštenoj odevnoj kombinaciji, Severina izgleda jednako neodoljivo kao i kad je savršeno odevena, a mnogi su primetili da obe drugarice zrače prirodnom ljepotom.

Takođe, Anđa Marić je u komentarima otkrila da je Severina njena velika zaštitnica jer je bila uz nju u najtežim životnim trenucima, a Seve joj je uzvratila da i ona nju veoma voli.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top