SVI JE SE SEĆAMO KAO MALE ZONE: A malo ko zna da je dobila sina sa 23 GODINE STARIJIM rediteljem i dala mu staro BIBLIJSKO ime

Printscreen

Poznati

SVI JE SE SEĆAMO KAO MALE ZONE: A malo ko zna da je dobila sina sa 23 GODINE STARIJIM rediteljem i dala mu staro BIBLIJSKO ime

Jana Milosavljević (28), koje se sećamo kao devojčurka Zone iz filma „Zone Zamfirova“ i reditelj Filip Gajić (51), prošle godine su postali roditelji dečaka Joakima. Njoj je ovo prvo dete, dok se Filip već ostvario u ulozi oca.

Ovaj umetnički par upoznao se pre tri i po godine na inicijativu muzičara Ramba Amadeusa i ubrzo započeo zajednički život. Na pitanje da li su Filip i ona imali „problema“ kako da odluče oko imena sina, Jana je ranije za „Gloriju“ rekla:

FOTO: PRINTSKRIN

„Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće“, rekla je lepa glumica.

Joakim je biblijsko ime, koje potiče iz starohebrejske reči „ueho-uaqim“, što znači „Bog je postavio“. U Bibliji ovo je ime oca Device Marije – Joakim. Pravoslavni Srbi imaju i slavu Joakim i Ana, koja se slavi 22. septembra.

FOTO: PRINTSKRIN/JUTJUB

Kurir.rs/Foto Printscreen

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top