Znakovi koji bi mogli pokazati da je on muškarac koji će vas voleti zauvek

pixabay.com

Ljubav i seks

Znakovi koji bi mogli pokazati da je on muškarac koji će vas voleti zauvek

Kako možete znati hoće li vas izabranik vašeg srca voleti večno?

1. Želi provoditi vreme s vama… jaku puno vremena. Šalje li vam muškarac svaki dan poruke i pita vas što biste želeli raditi (vas dvoje skupa, naravno) to je očiti znak da mu puno značite. I da vas ne namerava prestati voleti.

2. Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke. Muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao bez da pre o tome ne razgovara s vama. Želi da učestvujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog, odnosno vašeg zajedničkog života.

3. Govori vam stvari koje nikome drugome nije rekao. Muškarci se ne poveravaju lako i ne bilo kome, pa ako s vama deli i svoje najskrivenije „tajne“, stvari koje nije rekao niti najboljem prijatelju znači da vas u svom životu želi zauvek.

4. Ne flertuje s drugim ženama. Ako muškarac vidi samo vas i ne primećuje druge žene, budite sigurni da nije poput drugih muškaraca. I ako ne osećate ni trunku sumnje da bi mogao flertovati s drugim ženama, ako vam vaš instinkt govori tako, znak je da je on muškarac koji će vas voleti zauvek.

5. Voli razgovarati s vama o budućnosti. Muškarci i kada vole ženu znaju strahovati od razgovora o zajedničkoj budućnosti i braku. Ako vaš muškarac voli o tome razgovarati s vama, znači da će vas voleti zauvek. Ne mora ni biti 100 posto spreman na velike korake u vezi, ali je potpuno otvoren za razgovore o tim koracima.

6. „Hvali“ se s vama. Obožava vas „pokazivati“ svima koje poznaje. Njegova mama, najbolji prijatelj i poveći broj rođaka znaju jako puno o vama jer vas on ludo voli i želi da celi svet to zna. 7. Učiniće sve da se osećate posebno. Ne samo da vas on tretira kao kraljicu – on vas želi tretirati kao kraljicu i usrećivati svaki dan.

Sluša vaše priče s posla, masira vam vrat kada vas boli, priprema vam večeru kada ste umorni… Brinuti se za vas jedan mu je od najvažnijih prioriteta. Naravno, takvo ophođenje zahteva i dosta truda s njegove strane i nekad mu se može činiti kao zadatak koji mora obaviti, ali ni tada ne skida osmeh s lica. I uvek je nasmešen kada je s vama… Jer vi ste ona prava.

Izvor: Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top