6 činjenica koje niste znali o princu Džordžu i princezi Šarlot: Deca kraljevske porodice su izuzetno talentovana, a manje je poznato i šta OBOŽAVAJU (FOTO)

instagram

Poznati

6 činjenica koje niste znali o princu Džordžu i princezi Šarlot: Deca kraljevske porodice su izuzetno talentovana, a manje je poznato i šta OBOŽAVAJU (FOTO)

Oni su mezimci i miljenici kraljevske porodice, a malo poznate činjenice o njima otkrivali su njihovi roditelji, Kejt i Vilijam

1. Princ Džordž i princeza Šarlot pričaju španski

Njihova dadilja je iz Španije, te su i deca naučila ovaj jezik. Kejt Midlton je otkrila 2017. godine da dadilja uči Šarlot španskom jeziku, dok Džordž već zna da broji. Od tada je i malena Šarlot naučila brojne fraze na španskom.

2. Princ Džordž obožava oluju

Kejt Midlton je otkrila da njen sin jako voli kišu i grmljavinu, uprkos tome što je se većina dece plaši. Ovo je nenamerno otkrila prilikom jedne posete bolnici u Londonu, kada su je upitali gde je Džordž. Ona je odgovorila da je u školi, a potom se povela priča o nadolazećoj oluji, na šta je Kejt prokomentarisala da Džordž zaista voli takve vremenske uslove.

3. Princeza Šarlot odlično igra tenis od svoje druge godine

Dva meseca nakon proslave njenog drugog rođendana, njen tata Vilijam poveo ju je na prvi čas tenisa. Devojčica se izuzetno dobro snašla. Njeni roditelji uvek su u blizini kako bi joj pružili podršku, ali Šarloti tenis dobro leži.

Od ruke joj ide i plivanje, a vozi i svoj tricikl.

4. Džordž ne zna da će biti kralj

Princ Džordž ne zna svoju sudbinu. Njegov otac ne želi da mu govori o tome, jer smatraju porodično da treba da ima što normalnije detinjstvo. Vilijam kaže da su oni obična porodica, ali i da ima vremena da Džordž sazna sve što mu sleduje njegovim poreklom.

5. Omiljeni crtani princeze Šarlot vole i deca u Srbiji

Šarlot obožava šou „Pepa prase“. Kada je proslavila svoj rođendan, prema rečima njene majke Kejt, ushićeno je sama sebi otpevala rođendansku pesmicu, ali i izrazila žaljenje što nema više čestitki sa motivom iz ovog crtanog filma.

6. Deca prave svojeručno poklone svojoj prabaki, kraljici Elizabeti

Šta kupiti ženi koja ima sve što poželi? Iako bi mnoge mučilo ovo pitanje, praunuke kraljice Elizabete ne tište takvi problemi. Oni, jednostavno, sami prave svoje poklone.

Princ Vilijam je govorio o tome da je teško nači pravi poklon kraljici, ali Šarlot i Džordž su vrlo kreativni, a takav njihov poklon je sigurno mnogo vredniji od kupljenog.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top