Gocu Tržan napali: “Ti da nas savetuješ o braku?!”, a onda se desilo nešto zbog čega će vam krenuti suze

youtube/printscreen

Poznati

Gocu Tržan napali: “Ti da nas savetuješ o braku?!”, a onda se desilo nešto zbog čega će vam krenuti suze

Goca Tržan se u svom novom vlogu pozabavila temom braka i kako ga sačuvati. Nakon što ga je okačila, odmah se susrela sa ironičnim kritikama i primedbama gledalaca koji su joj masovno ostavili komentare poput:

– Da li si baš ti merodavna da deliš takve savete?

– A što onda svoj (prvi) brak nisi sačuvala?

Ta i slična pitanja Goca je očekivala jer se i sama u videu ogradila od njih primedbom da je ovu temu odabrala na insistiranje većine njene publike, uz opasku „Gde ste mene našli da vam o tome pričam“.

Goca se odmah ogradila od ironičnih pitanja
GOCA SE ODMAH OGRADILA OD IRONIČNIH PITANJAFOTO: YOUTUBE

– Bravo,Gordana…veoma,veoma poučan klip! Ništa bolje nisi snimil do sad. Nemoj pisati o prvom braku,zato sto imas dete sa tim covekom….moja mama je govorila:znam da se volite,nego da li se TRPITE?

– Toliko sam malo verovala u ovaj video i totalno pogresila.Sve ste rekli lepo, zivotno,prirodno,iskustveno.Dobro je da osobe poznate javnosti isticu ove vrednosti i teze im.

– Čitam komentara pojedinih ..kao kako jedna Goca koja ima propao brak iza sebe moze davati savjete …Zena je naletila na budalu , alkoholicara i kockara jel trebala da se trudi da sa takvom osobom sacuva brak?

Komentatori su ironični
KOMENTATORI SU IRONIČNIFOTO: YOUTUBE

A u samom klipu Goca nudi savete kako bi, po njoj, trebalo da izgleda brak i odnos dvoje supružnika. Ono što je mnoge dirnulo je njen opis braka njenih roditelja.

– Moji roditelji su u braku 46 godina. Ja, naravno, ne mogu da kažem da li su oni u srećnom braku jer to samo oni znaju, ali znam da su oni bili jedna skladna zajednica. Mami je tata bio prvi muškarac u svakom smislu. Rodila me je sa 20 godina a tata me je uzeo u ruke na svoj 22. rođendan. Dakle, bili su vrlo mladi i odrastali su zajedno. Nisu imali ništa, u to vreme bili su podstanari i živeli u jednoj sobi. Tek kasnije tata je od vojske dobio stan, jedan golubarnik kako smo ga zvali – priseća se Goca.

Ono što je mnoge dirnulo je njen opis tog zajedništva njenih roditelja.

– Moji roditelji su uvek bili zajedno, baš uvek. Novčanik je takođe bio zajednički i nije bilo skrivanja niti sklanjanja para od supružnika. Ne samo to, tata nikad nije odlazio u kafane bez mame, niti je mama krila od njega svoje šoping izlete. Prosto, bilo je neshvatljivo da bilo šta sakriju jedno od drugog. Toliko su sve radili zajedno da je tata čak i palio odjednom dve cigare – jednu za nju, drugu za sebe. Danas je legitimno partnera lagati, varati, potkradati i slično, a razvesti se mu dođe kao dobar dan. Nekada su ljudi bili primorani da trpe, što takođe nije zdravo, a danas se razvode kao „dobar dan“ – kaže Goca.

Ona nije želela da komentariše svoj prvi brak, zbog kog je i dobila ironične komentare.

– Ne bih da pričam o svom prvom braku, to je za mene gotova priča. Izabrala sam pogrešnog partnera s kojim sam napravila ćerku, ali bih opet ponovila tu grešku da bih imala Lenu – zaključila je Goca, dodajući da joj je odnos sa sadašnjim mužem mnogo skladniji i da imaju potpuno razumevanje jedno za drugo.

Izvor: Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top