Kada crnka obuče teget: Amal Clooney zablistala u kombinezonu Stelle McCartney

Poznati

Kada crnka obuče teget: Amal Clooney zablistala u kombinezonu Stelle McCartney

Dobar model i boja, to je ponekad i više nego dovoljno.

Jedan od najomiljenijih celebrity parova George i Amal Clooney posetili su glavni grad Škotske, kako bi prisustvovali humanitarnoj gala večeri, gde im je uručena nagrada.

Ceremonija je održana u svečanoj sali Univerziteta u Edinburgu, a Clooneyivima je uručeno priznanje za internacionalni humanitarni rad kroz njihovu dobrotvotnu organizaciju „Clooney fondacija za pravdu“.

Čuveni glumac i advokatica za ljudska prava dočekani su ovacijama od strane hiljade ljudi koji su se okupili ispred zgrade Univerziteta kako bi pozdravili popularni par koji nesebično pomaže ugroženima.

Osim humanošću, par je sve okupljene oduševio elegantnom pojavom, a pogotovo Amal, od koje naravno ništa manje nismo ni očekivali.

Advokatica se pojavila u teget kombinezonu na jedno rame, koje potpisuje Stella McCartney, i salonkama u istoj nijansi. Monotoniju je razbio crni kožni pojas koji je istakao vitak struk lepe Amal i klač torbica sa tigrastim desenom.

Svoju dugu, gustu kosu pustila je da pada u prelepim, prirodnim talasima, dok joj je lice krasila diskretna šminka, malo intenzivniji ružičasti karmin i par skupocenih, jednostavnih minđuša.

 

 

Izvor: Stil.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top