Vojvotkinja u zelenom od glave do pete proslavila irski praznik (FOTO)

instagram

Poznati

Vojvotkinja u zelenom od glave do pete proslavila irski praznik (FOTO)

Nakon tradicionalne parade vojske, Kejt i Vilijam su se pridružili vojnicima u opuštenom druženju u kasarni gde su uživali u tradicionalnom irskom pivu

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža posetili su Prvi bataljon irskih stražara u njihovoj bazi u zapadnom Londonu.

Tom prilikom su odali počast irskom državnom prazniku što je Kejt Midlton, kao i svake godine, učinila u zelenoj garderobi. Kaput sa potpisom Aleksandra Mekvina uparila je sa omiljenim crnim Đanvito Rozi cipelama sa blok petom.

Na kaputu je nosila broš u obliku deteline koja je simbol Dana svetog Patrika, kao i mali buket detelina, a celom izgledu je dodala i minđuše sa zelenim kamenčićima koje su upotpunile celokupan utisak.

Inače, list deteline predstavlja Irsku i simbol je Svetog trojstva te se svake godine predaje vojnicima kao čast što služe svojoj zemlji. Ovu tradiciju je ispunjavala princeza Ana sve do 2012. godine kada je čast pripala Kejt Midlton budući da je njen suprug, princ Vilijam pukovnik ove vojske.

Nakon tradicionalne parade vojske, Kejt i Vilijam su se pridružili vojnicima u opuštenom druženju u kasarni gde su uživali u tradicionalnom irskom pivu.

Izvor: Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top