Kojim partnerima možete verovati: Bik je veran do kraja života – Blizanci uvek u iskušenju

pixabay.com

Ljubav i seks

Kojim partnerima možete verovati: Bik je veran do kraja života – Blizanci uvek u iskušenju

Svako ko je prevaren od strane voljene osobe, zna iz prve ruke kako je izdaja bolna, a najmanje što želite je da ponovo prođete kroz isto iskušenje.

Astrolozi su otkrili obrazac na osnovu ličnih karakteristika znakova horoskopa. Neki od znakova Zodijaka varaju svoje partnere mnogo češće od drugih. Osim toga, svako od njih ima svoje razloge za to.

Mi ćemo vam dati neke „kosmičke dokaze“ koji vam mogu pomoći da saznate šta možete očekivati od novog partnera?

Ovan
Mogućnost izdaje od strane Ovna su 50/50. S jedne strane, oni ne bacaju reči u vetar i uvek ispunjavaju obećanje. S druge strane – lako upadaju u rizike i avanture, da razbiju dosadu banalno. Ukoliko vas energetski Ovan prevari, onda najverovatnije, nije bilo dovoljno emocija i dinamike u odnosima. Oni su veoma aktivni, a ako partner nije u stanju da održi njihov ritam, oni lako nastavljaju da se kreću napred bez partnera. Pored toga, Ovnovi su vlasnici čvrstog ega koji zahteva stalnu pažnju.

Bik
Jedan od najvernijih pratilaca za život. Ako takvog čoveka imate, to je često zauvek. Oni ozbiljno veruju u „ljubav do groba“ i „bračne zavete.“ Jedini razlog zbog kojeg može obmanuti je ako iznenada ozbiljno sumnja da ih partner vara. To će biti neka vrsta osvete ili čin osvete, za koji se ne bi usudio u drugim okolnostima. Bik pokazuje koliko brine o tome na fizičkom i emocionalnom nivou, a vi ne možete da sumnjate u njegovu odanost.

Blizanci
Držite oči otvorene – ovi partneri su veoma nestabilni i vrlo mudri. Oni su stalno u iskušenju da varaju. Predstavnicima ovog znaka često je potrebna „intelektualna stimulacija“ – i očekuju da im uvek bude zanimljivo u razgovoru. U većini slučajeva, njihova potreba za flertom je putem online sajtova za upoznavanje, putem društvenih mreža i e-maila, ali retko kreću iz virtuelnog prostora u stvarnost. Redovno podstičite interesovanje za Blizance seksualno i mentalno i možete biti sigurni da neće otići nigde.

Rak
Još jedan znak Zodijaka sa prilično niskim nivoom poverenja. Razlozi za neverstvo – pronalaženje grešaka i sanjarenje. Oni ne znaju šta žele od života, ali zahtevaju beskrajnu pažnju. Rakovi su izuzetno nesigurni, a ponekad je i varanje njihov očajnički način da povećaju svoje samopouzdanje. Osim toga, oni uspevaju da okrive partnera i ne priznaju krivicu.

Lav
Na prvi pogled, samouvereni Lavovi izgledaju kao alfa muškarci koji su spremni da promene žene kao rukavice. U stvarnosti, to nije istina. Oni su zaista „u toku“ sa atraktivnim izgledom suprotnog pola, ali u isto vreme, oni su beskrajno lojalni svojoj „Kraljici“. Ovaj kvalitet čini Lavove vrlo pouzdanim partnerima. Sa jednim upozorenjem! Ni pod kojim uslovima ne smete da budete bolji, bogatiji, uspešniji, ili talentovaniji od njega.

Devica
Izdahnite- njima sigurno možete verovati. Takvi ljudi se razlikuju po kompleksnoj želji za samoćom, meditacijom i stalnim prilično normalnim životom. Još jedna karakteristika znaka – Device su vrlo izbirljive u pogledu eventualnih seksualnih partnera.

Vaga
Na kraju, Vaga je uravnotežen i sasvim fer horoskopski znak. Vaga je stabilna, ozbiljno preuzima obaveze, tako da obično ne ide u prevare. S druge strane, ona voli da flertuje, tako da može (čak i nenamerno) da bude uvučena u situaciju u kojoj flert ode predaleko. Vaga ne zna kako da sakrije svoja osećanja, pa ako dođe do varanja, budite uvereni, priznaće vam sve.

Škorpija
Jedan od najstrastvenijih, ali potpuno nepouzdanih ljubavnika. Ovo je upravo slučaj kada neverstvo dolazi isključivo iz fizioloških potreba. Stoga, jedan od najboljih načina da vežete Škorpiju, ali zvuči trivijalno je seks: čest, raznolik, inventivan …

Strelac
Baš kao Ovan i Lav, vatreni Strelac stalno ima potrebu za akcijom i avanturom, uključujući i spavaću sobu. Ako delite avanturistički duh Strelca i previše ne ograničavate njegovu slobodu, on može biti veoma pouzdan partner. On je spreman da vam posveti svu svoju pažnju, ali u isto vreme, čvrsto veruje u ljubav.

Jarac
Partneru Jarcu se može verovati 100%. Smiren i sabran, Jarac je disciplinovan da čak i kada je u pitanju veliko iskušenje, može da se zaustavi na vreme. Oni zahtevaju poštovanje i divljenje od strane žena, stalno treba da se osećaju da su posebni i neverovatni.

Vodolija
Njihove želje se brzo menjaju – nikad ne znate šta da očekujete od Vodolije u sledećoj sekundi. Osim toga, takvog čoveka je vrlo lako zaneti. On može da ide za ljubavnom avanturom, objašnjavajući sebi da je samo slučajnost.

Riba
Sanjalački vodeni znak sa bogatom i živom maštom. Ovo je prilično veran partner koji ne štedi na poklonima i stalno traži načine da vas prijatno iznenadi. Jedina stvar koja može da prekine njegovu zakletvu o vernosti je ta što se porodični život čini dosadan Ribama. A ako se na horizontu pojavi iznenadna ljubavna prilika (verujte, znaju kako da privuku romansu iza ušiju) – mogu da podlegnu njenom uticaju.

Izvor: zenskimagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top