„VOLITE SE, ALI DECE NIKADA NEĆETE IMATI“: Naša proslavljena glumica ove godine će proslaviti 101. rođendan, a dan kada je saznala NAJBOLNIJU istinu NIKADA neće ZABORAVITI

Printscreen

Poznati

„VOLITE SE, ALI DECE NIKADA NEĆETE IMATI“: Naša proslavljena glumica ove godine će proslaviti 101. rođendan, a dan kada je saznala NAJBOLNIJU istinu NIKADA neće ZABORAVITI

Iako su bili u velikoj ljubavi, Branka i Mlađa nisu imali dece. Međutim, to nikada nije obeshrabrilo glumicu, već je čitav život posvetila dobrotvornim organizacijama i naširoko je poklanjala ljubav upravo deci.

Naša legendarna glumica Branka Veselinović 16. septembra proslaviće svoj 101. rođendan, a uprkos godinama otkriva da dobro čuje, čita bez naočara i svako jutro radi deset čučnjeva. Jedino što joj nedostaje je pokojni suprug, kojeg nije prebolela.

Kako kaže, ne dozvoljava da je bilo šta slomi, a jednom prilikom priznala je koja je tajna njene dugovečnosti.

– Ja sam počasni građanin Beograda, Novog Sada, dečjeg sela, doživotni ambasador Unicefa, uvek sam radila bez želje da budem krunisana velikim imenima. Sve što radim, radim iz velike ljubavi i časti. Pišem stihove… Sreća je ako si živ i ako to doživiš. Duboko sam zahvalna. Još vežbam, čitam bez naočara, čujem dobro. Vežbam vežbe za održavanje tela. Svaki dan radim čučnjeve. Mogu da uradim po 10 čučnjeva. Morate i noge da vežbate kao i ruke – rekla je prošle godine proslavljena glumica.

Na pitanje kako je moguće da nikada ne skida osmeh sa lica, te da je uvek vesela i pozitivna, Branka je priznala:

– I ako zaplačem, plačem od sreće. Svi imaju neku želju, moja želja je da budem dobro, da idem po bolnicama, školama, da pomažem invalidima. Nisam nikad pušila ni pila, jednostavno takav život vodim. Bila sam u srećnom braku sa mojim Mlađom, a i dan-danas imam vitalan mozak. Nikad nisam varala. Imala sam mogućnost da zabavljam hiljade i hiljade ljudi. To se ne može kupiti, morate živeti. Ne radim ja to da bih živela, već živim da bih to radila. Nikome u životu ništa ne kažem ako ima više nego što treba. Ne kažem ni kada kradu, a vidim da kradu. Nikada nisam bila u politici, a govorim engleski, ruski, mađarski, nemački i češki – otkrila je Branka u razgovoru za Puls prošle godine, a zatim se osvrnula na brak sa Mlađom Veselinovićem, sa kojim je negovala višedecenijsku ljubav.

– Poklon od njega je ljubav. On je čovek bio u zarobljeništvu, bio je oficir. Glumac je postao tek nakon vojske, prvo je recitovao, pa ga je angažovalo pozorište i tako je sve krenulo. I jednom smo igrali momka i devojku, a pokojna Mira Stupica nam kaže: “Vrlo se lepo grlite kad glumite, hajde da se grlite i privatno”. Ja sam se na sceni grlila sa mnogim glumcima, ali bila sam časna i nisam varala. Imali smo veliku svadbu i imam divnih fotografija. Neprekidno me je iznenađivao. Mi smo se voleli mnogo. Imam i dalje njegove slike. Čovek treba da zna da razgovara i s onima kojih više nema – ispričala svoju ljubavnu priču Branka, i dodala:

– Tri i po godine je bio stariji od mene. Bio je visok, lep, ali mu srce nije bilo dobro. Otmeno je otišao. Ja s njim razgovaram i sada, zajedno gledamo televiziju.

Iako bi mnogi pomislili da kod nje, kao i kod svakoga, postoje strahovi, Branka je te tvrdnje dematovala.

– Dosta sam hrabra. Za vreme rata sam bila mali ilegalac, nosila sam pisma i dodavala nekima, pa su mi oni koji su radili za Nemce rekli da to ne radim više. Valjda zato što joj uvek ovako živim, zato se i ne bojim – iskreno je priznala glumica.

Iako su bili u velikoj ljubavi, Branka i Mlađa nisu imali dece. Međutim, to nikada nije obeshrabrilo glumicu, već je čitav život posvetila dobrotvornim organizacijama i naširoko je poklanjala ljubav upravo deci.

– Zdravi smo bili oboje, išli smo na preglede. Pokojni doktor Tasovac davnih godina nam je rekao da je to tako i da neki partneri ne mogu da imaju decu. Rekao je: „Da ste sa drugima u braku, imali biste i vi i Branka”. A onda smo mu mi rekli da se volimo, a on je poručio: „Volite se, ali dece nećete imati“ – prisetila se Branka.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top