RAZOTKRIVENA DOBRO ČUVANA TAJNA: Slavni folker se razveo od 19 godina mlađe manekenke

Printscreen

Poznati

RAZOTKRIVENA DOBRO ČUVANA TAJNA: Slavni folker se razveo od 19 godina mlađe manekenke

Nikad nije voleo da u javnosti eksponira svoj privatni život, ali neke stvari se ipak ne mogu sakriti

Pevač Nedeljko Bajić Baja se još prošle godine razveo od supruge Ivane, s kojom ima sina i ćerku, ali je to sve dosad uspešno skrivao.

Malo stvari iz privatnog života ovog popularnog pevača poznato je javnosti, iako je on na estradnoj sceni prisutan još od 1992. Retko je govorio o takvim temama, uvek uz obrazloženje da njegove obožavatelje zanima isključivo kakvu će pesmu snimiti ili gde će održati koncert.

 

Tako je bilo sve do 2013, kada se pročulo da će Baja u 45. godini prvi put postati otac, a da je izabranica njegovog srca izvesna Ivana, manekenka koju je upoznao na snimanju spota za pesmu „Mokra do kože“. Nedeljko se posle nekoliko meseci zabavljanja tada venčao sa 19 godina mlađom devojkom i živeli su skladno sve do prošle godine, kada su počele nevolje koje su se okončale razlazom.

– Baja o privatnom životu ne priča ni sa bliskim prijateljima, takav je čovek. Malo njih je znalo za njegovu vezu s Ivanom sve dok se nisu venčali, pa je tako i sada kad su se razveli. Tek pre nekoliko dana sam čuo da nisu zajedno još od prošle godine. Ne znam kako je uspeo toliko dugo to da sakrije. Meni je delovalo da njegov brak s Ivanom funkcioniše odlično, ali izgleda da nije bilo tako. Imaju dvoje dece, sina od šest godina i ćerku od četiri. Oni će živeti s majkom, ali će Baja moći da ih viđa i provodi vreme s njima kad god poželi, tako su se on i Ivana dogovorili – kaže izvor blizak folkeru.

 

Sam Nedeljko nije se oglašavao po ovom pitanju. U jedinom intervjuu u kojem je govorio o porodici, objavljenom u martu 2015. godine, Baja je rekao:

– Porodicu nisam krio, samo je nisam eksponirao. Pa kako može dete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dve godine, a za koji dan dobićemo i devojčicu – Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se s pojedincima svađao.

Baja hteo da se oženi Anicom

U drugoj polovini devedesetih godina Baja je često gostovao u emisijama zajedno sa tada veoma popularnom pevačicom Anicom Milenković. Razlog je bila promocija njihovog dueta „Svadba će da bude“, ali i to što su bili u emotivnoj vezi koja je bila na pomolu da se kruniše brakom. Do toga ipak nije došlo, jer su Baja i Anica raskinuli i jedno o drugom više nikada nisu pričali u javnosti sve do 2015. godine, kada je Milenkovićeva objavila da je bišvi partner minira u poslu.

– Ne mogu da razumem pevače koji prijavljuju kolege na Jutjubu zbog autorskih prava, a da ista nemaju. Pesma „Svadba će da bude“, koju je Nedeljko Bajić pevao na mom albumu, koju sam ja platila a Bajić pevao i koja je njemu u to vreme bila karta za emisije na televiziji Pink. Isti taj Baja, ili njegov tim, prijavili su Jutjubu pesmu koja je odmah skinuta zbog povrede autorskih prava. Stvarno ne znam kakva prava on ima! Možda su se malo zaigrali, pa pomislili da mogu sve – rekla je ljuta pevačica.

Izvor: Kurir

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top