Prvo potpuno samostalno pojavljivanje sa kraljicom: Opuštena Kejt Midlton se trudila da bude u drugom planu! (FOTO)

Poznati

Prvo potpuno samostalno pojavljivanje sa kraljicom: Opuštena Kejt Midlton se trudila da bude u drugom planu! (FOTO)

Kraljice Elizabeta i vojvotkinja od Kembridža su danas imale svoje prvo samostalno zajedničko pojavljivanje u Londonu.

Na Kraljevski koledž u Londonu stigle su u kraljevskom autu u kome su zajedno bile pokrivene plavim ćebetom.

Kejt Midlton je izgledala elegentno u sivoj Ketrin Voker haljini koju je iskombinovala sa omiljenim crnim cipelama na blok petu brenda Đanvito Rozi i crnom Malberi klač torbicom.

Ovo je bila retka prilika da vojvotkinju vidimo sa šeširom tokom nezvaničnih izlazaka, međutim ovo je bio njen način da oda počast monarhu budući da kraljica ne izlazi iz palate bez istog.

Zanimljivo je da je ovo isti šešir koji je Kejt Midlton nosila 2012. kada se prvi put pojavila sa kraljicom bez princa Vilijama. Iako se smarta da je to bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje, tada je sa njima bio i princ Filip koji ih je svuda pratio, tako da to zapravo nije bilo njihovo samostalno pojavljivanje kako su mnogi mediji tada preneli.

View this post on Instagram

🥰

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

Kraljica je za ovu priliku odabrala roze komplet od kašmira uz koji je uparila odgovarajući šešir.

Osim šeširom Kejt je kraljici iskazala poštovanje na još nekoliko načina. Za početak čarape koje je odabrala bile su potpuno crne, za razliku od onih koje je nosila do sada. Ovakav model čarapa se smatra tradiocionalnim što kraljica poštuje.

View this post on Instagram

💗💗💗💗

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

Modni stručnjaci smatraju da je čak i sam izbor haljine bio u čast kraljice. Siva boja se smatra neutralnom kako bi kraljica bila u prvom planu. Dobro je poznato da kraljica bira komplete u živahnim bojama kako bi bila viđena gde god da se pojavi, a Kejt se ovim modnim izborom samo postarala da tako i bude.

Nakon posete koledžu Kejt Midlton je nastavila dalje sa svojim obavezama te je otišla u Faundling muzej. Za ovo pojavljivanje vojvotkinja je samo skinula šešir.

A.K. / Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top