SEKIN PUT PREKO TRNJA DO ZVEZDA: Živela je u trošnoj kući bez kupatila a sada je sebi IZGRADILA DVORAC IZ BAJKE!

instagram

Poznati

SEKIN PUT PREKO TRNJA DO ZVEZDA: Živela je u trošnoj kući bez kupatila a sada je sebi IZGRADILA DVORAC IZ BAJKE!

Komšije danas za nju imaju samo reči hvale.

Svetlana Seka Aleksić sada uživa u luksuznom životu, ali nekada nije bilo tako. Ona je detinjstvo, nakon što je pobegla iz ratom zahvećnog Zvornika, provela u bedi, u selu Lipolist kraj Šapca.

ČESTO SE SELILA

Njene nekadašnje komšije za pevačicu, koja se izdigla iz blata i radom stekla sve ono što danas ima, imaju samo reči hvale.

Prema priči starijih meštana, pevačicina majka Ibrima baš se mučila tokom odgajanja Seke i njenog brata. Oni su se zbog nemaštine često selili, a najduže su se zadržali u jednoj maloj oronuloj kući.

Seka je s porodicom prvo živela u jednoj sobi u školskom dvorištu koje više nema, gde nije imala WC ni šporet, a spavala je na strunjačama. Kupala se u koritu. Često je bila gladna. Potom se preselila kod mog komšije u dvorištu, a onda u trošnu kućicu – rekao nam je jedan stariji čovek, koji je zamolio da mu se ne objavljuje ime, i pokazao nam njen nekadašnji dom.

 

– Nije imala novca, ali je ipak uvek bila raspoložena. Svi su je voleli. Seka je bila dobar đak i uvek je volela da peva. Svima je drago što je uspela u životu. Zaslužila je sve najlepše jer se njena majka dosta namučila u životu sa decom i mužem, koji je voleo da popije. Njen pokojni otac Milorad odselio se u Loznicu – kaže on.

Pevačica je pre četiri godine posetila svoje selo jer je želela da kupi jedan kafić.

„Videli smo je u belom „mercedesu“. Čuli smo da se raspitivala za jedan kafić koji je planirala da kupi, ali na kraju ga nije uzela. Znam da je želela da ima nešto svoje, a inače je ranije dosta pomagala ljudima koje poznaje ceo život – kaže konobar iz lokalnog bara, koji nije hteo da se slika niti da mu se ime pominje u novinama.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top