DRAGA, IZ OVOGA SE VIŠE NE VRAĆAŠ: Najpotresniji kraj ljubavne priče dvoje glumaca koji su se obožavali – morao je da dopusti da mu suprugu ISKLJUČE sa aparata

Poznati

DRAGA, IZ OVOGA SE VIŠE NE VRAĆAŠ: Najpotresniji kraj ljubavne priče dvoje glumaca koji su se obožavali – morao je da dopusti da mu suprugu ISKLJUČE sa aparata

Njen sin odlučio se na važan korak kako bi zauvek sačuvao uspomenu na svoju majku

Od smrti jedne od omiljenih britanskih glumica Nataše Ričardson prošlo je već deset dugih godina. Povodom godišnjice smrti, drage koleginice prisetio se glumac Denis Kvejd, koji je svojevremeno imao filmsku ulogu Natašinog supruga .

„Bila je predivna osoba, predivna, predivna osoba. Ne samo u glumačkom pogledu, bila je prava dama. Neko s kime nije bilo teško raditi, sa sjajnim smislom za humor. Prekrasna je osoba bila. Pamtim je kao sjajnu majku dvoje dece, sjajnu suprugu i prijateljicu“, izjavio je Denis.

Nataša Ričardson, koja je s glumcem Lijamom Nisonom bila u braku od 1994. godine, doživela je u Kanadi skijašku nezgodu. Pala je i dobila udarac u glavu na kojoj nije nosila kacigu, a nakon pada nije se žalila na bolove.

Nekoliko sati kasnije bila je hitno prevezena u jednu njujoršku bolnicu, gde je preminula u 46. godini od posledica krvarenja u mozgu.

Tog tužnog dana pre nekoliko se godina prisetio i Lijam Nison.

– Razgovarali smo telefonom i rekla mi je: „Dragi, malo sam pala na snegu.“ Tako je ona to shvatila – opisao je glumac trenutak kada je saznao da je njegova supruga povređena u nesreći.

– Stajao sam kraj njenog kreveta i rekao joj, iako me nije čula, da je volim. „Draga, iz ovoga se više ne vraćaš, jako si udarila glavom. Otišla si. Vraćamo te u Njujork, gde ćemo skupiti prijatelje i porodicu“, rekao sam joj – izjavio je skrhani Lijam, koji je doktorima dao dopuštenje da mu suprugu isključe s aparata.

Vest o Natašinoj smrti šokirala je celi svet.

„U trenutku kada se to dogodilo, mnogi su bili potreseni tom vešću. Imala je ljubav, brak s Lijamom i dva prekrasna sina. Uvek je bila nasmešena kada bi dolazila na posao. To je prenosila i na sve oko sebe“, otkrio je Denis u jednom od intervjua.

Nataša i Lijam su u braku dobili dvojicu sinova, danas 23-godišnjeg Majkla i 22-godišnjeg Danijela.

Stariji Majkl prošle je godine odlučio majci iskazati posebnu počast, preuzevši njezino prezime Ričardson. Iskazao joj je to u čast uspomene koja živi na nju. U trenutku kada je ostao bez majke, on je imao samo 13 godina. Više se ne zove Majkl Nison, već Majkl Ričardson.

Izvor: DNEVNIK.HR

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top