„ZAHVALNA SAM ŽIVOTU…“ Milica Pavlović na ivici suza otkrila USPOMENE KOJE NE ZABORAVLJA

instagram

Poznati

„ZAHVALNA SAM ŽIVOTU…“ Milica Pavlović na ivici suza otkrila USPOMENE KOJE NE ZABORAVLJA

Atraktivna pevačica Milica Pavlović iz dana u dan sve oduševljava svojim izgledom, a sada je otkrila da se posebno sredila jer je pred njom velika čast.

View this post on Instagram

Velika je čast biti kuma! ♥️♥️♥️ Kad se ugase svetla reflektora, blicevi i sve ono što moj posao podrazumeva ja sam zaista mnogo srecna što sam do sada na svom zivotnom putu uvek imala priliku da upoznajem dobre i divne ljude. Moja najbolja drugarica iz srednjoškolske klupe, sa kojom sam delila tinejdžerske tajne i dane, nedavno je rešla da izgovori sudbonosno "da" i sa velikim zadovoljstvom i srećom sam prihvatila da njoj i njenom dragom budem kuma na venčanju. 🕊Zahvalna sam životu što kad se okrenem iza sebe shvatam da sam okružena ljudima koje volim i koji vole mene. Dragi moji @jovanaleeloo @filipaleksicc želim vam da vas u zajedničkom životu prati samo sreća i da nastavimo da stvaramo zajedničke uspomene. Živeli!🍾🥂

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Naime, Milica Pavlović je bila kuma na venčanju najboljoj drugarici, pa joj je emotivnom porukom čestitala venčanje i prisetila se lepih uspomena koje su zajedno stekle.

– Velika je čast biti kuma! Kada se ugase svetla reflektora, blicevi i sve ono što moj posao podrazumeva ja sam zaista mnogo srećna što sam do sada na svom životnom putu uvek imala priliku da upoznajem dobre i divne ljude. Moja najbolja drugarica iz srednjoškolske klupe, sa kojom sam delila tinejdžerske tajne i dane, nedavno je rešla da izgovori sudbonosno „da“ i sa velikim zadovoljstvom i srećom sam prihvatila da njoj i njenom dragom budem kuma na venčanju. Zahvalna sam životu što kad se okrenem iza sebe shvatam da sam okružena ljudima koje volim i koji vole mene – napisala je lepa pevačica.

View this post on Instagram

🕊💍♥️

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

 Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top