Nedeljni horoskop za ljubav: Rakovi su skloni zaljubljivanju, a Strelca očekuje velika napetost

pixabay.com

Ljubav i seks

Nedeljni horoskop za ljubav: Rakovi su skloni zaljubljivanju, a Strelca očekuje velika napetost

Nedeljni horoskop za ljubavne odnose – asro prognoza otkriva da li će vaš znak doživeti sreću na romantičnom planu ili razočaranje…

OVAN

Ovnovi će ove nedelje imati potrebu da nameću svoj stav u komunikaciji sa drugim ljudima što će prilično zasmetati i voljenoj osobi, tako da su moguće razmirice u vezi. Slobodni mogu do kraja nedelje da očekuju novo poznanstvo, a neki pripadnici znaka bi moguli da se upuste u tajnu vezu.

BIK

Bikovi ove nedelje uglavnom neće biti u ljubavnim neprilikama, a slobodni pripadnici znaka mogli bi imati veoma lep susret ili se ozbiljno zaljubiti. Zauzeti Bikovi mogu osećati napetost kod partnera, ali će se potruditi da za njegove probleme pokaže što više razumevanja.

BLIZANCI

Blizancima ova nedelja može doneti veliku napetost u ljubavnim odnosima, koja kod mnogih može kulminirati neprijatnim svađama, pa i raskidom. Neko iz okoline dodatno može otežavati situaciju. Slobodni će biti mnogo bolje sreće, jer mogu upoznati neku zanimljivu osobu.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu biti posvećeni obnavljanju partnerskih odnosa, naročito ako su u prethodnom periodu oni biti zakomplikovani i uspostavljaju ponovo međusobno poverenje. Slobodni pripadnici znaka imaće prilku da sretnu neku osobu koja ih može očarati. Mnogi su skloni zaljubljivanju.

LAV

Lavovima ove nedelje postaje prilično burno na emotivnom planu, moglo bi da dođe do ljubomornih i napetih situacija sa voljenom osobom, ali krajem nedelje situacija će se smiriti, pa će i odnosi polako da se vrate u normalu. Slobodni će biti bolje sreće.

DEVICA

Device se ove nedelje nalaze u vrlo napetim emotivnim odnosima sa partnerom, a neće biti isključene ni svađe. Mnogi mogu mati porodičnih problema koji će im stvarati veliku tenziju. Slobodni prpadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu koja će im se dopasti preko putovanja ili preko posla.

VAGA

Vage su ove nedelje uglavnom oslobođene napetih i loših uticaja na svoj ljubavni život, tako da treba to da iskoriste i provedu što više vremena sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka mogu nekog upoznati, ali je moguće i da osoba koja im se dopadne ne bude potpuno iskrena.

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje svoju emotivnu napetost mogu proživljavati iznutra, tako da će se stalno suzdržavati od konflikta, ali kada jednom eksplodiraju, mogao bi uslediti kraj za nečiju vezu. Neki mogu biti skloni tajnim vezama i ljubavnim aferama, gde može da vlada velika doza strasti i ljubomore.

STRELAC

Strelčevi ove nedelje mogu osećati veliku napetost u partnerskim odnosima, pa neki neće moći da izbegnu svađe i razmirice. Nekima se neće dopasti način na koji se partner ponaša, pa će mu pružati otpor. Slobodni mogu naići na preperke i odlaganja u svojim ljubavnim željama i planovima.

Nedeljni horoskop: evo kako će zvezde uticati na našu sudbinu do 31. marta 2019. godineNedeljni horoskop: evo kako će zvezde uticati na našu sudbinu do 31. marta 2019. godine
Astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje – neki znakovi će konačno pronaći rešenje za probleme!
JARAC

Zauzeti Jarčevi bi ove nedelje mogle da učvrste svoje partnerske odnose, i konačno shvate šta je to što od svoje veze žele i više joj se posvete. Mnogi slobodni pripadnici znaka biti raspoloženi za druženje sa prijateljima u kojem mogu da sretnu neku zanimljivu osobu koja će im se dopasti.

VODOLIJA

Vodolije ove nedelje mogu da preživljavaju izuzetno negativan period u svom ljubavnom životu. Mnoge se neće slagati sa partnerom, a svađe bi mogle da postanu češće. Ipak krajem nedelje ovaj uticaj že se ublažiti. Slobodni pripadnici znaka će tada imati veće šanse za novo poznanstvo.

RIBE

Ribe ove nedelje u partnerskim i porodičnim odnosima imjau vrlo napetu situaciju, a burne reakcije mogle bi da zakomplikuju odnos sa partnerom. Krajem nedelje taj će se uticaj ublažiti, ali će i dalje biti prisutna velika emotivna nervoza. Slobodni bi mogli da se zaljube ili započnu novu vezu.

Izvor: Conoplja news

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top