Ona je superfan Kejt Midlton i oblači se potpuno isto kao vojvotkinja, samo za manje pare (FOTO)

Poznati

Ona je superfan Kejt Midlton i oblači se potpuno isto kao vojvotkinja, samo za manje pare (FOTO)

Najsigurniji način da budete žena sa stilom je da kopirate kombinacije koje nose britanske vojvotkinje, a to ova dama i radi i to ekonomično

Ona je dobrotvorni radnik i veliki fan Kejt Midlton. Otvorila je Instagram nalog kako bi svima pokazala da mogu da se obuku kao vojvotkinja, ali za jako male pare.

Džuli Džejms šije svoju garderobu od 2010. godine kako bi napravila modne kombinacije koje je u javnosti nosila Kejt Midlton.

Ova 47-ogodišnjakinja je došla na ovu ideju kada joj je muž Fredi, policijski inspektor, skrenuo pažnju da jako podseća na vojvotkinju od Kembridža.

Sada je Džuli deo zaednice koja se naziva“RepliKate“, gde ljudi kopiraju stil koji Kejt propagira i često se oblače gotovo identično kao ona.

– Moj muž Fredi mi je dao verenički prsten od safira, ne tako veliki kao što ima Kejt, ali vrlo sličan. Kada smo gledali intervju u kojem je kraljevski par predstavljao veridbu, zapazili smo čudnu slučajnost – kaže Džuli.

U tom intervjuu je Kejt nosila plavi haljinu koja je brzinom svetlosti rasprodata u Velikoj Britaniji, što govori o popularnosti para. Džuli je u svom grdu naletela na sličnu haljinu i kada je stala ispred izloga u njemu je „videla“ Kejt. Odmah je ušla i kupila taj model.

– Oduvek sam tražila svoju muzu stila i tada sam je pronašla u Kejt Midlton. Tada sam odlučila i da se priključim „RepliKate“-orima i da doprinesem svojim idejama za kopiranje vojvotkinje – kaže Džuli.

Ona na odeću ukupno na godišenjem nivou da 2.000 dolara, što je drastično manje nego što košta originalna garderoba koju nosi Kejt.

– Mom suprugu ne smeta što kopiram vojvotkinju od Kembridža, šta više njemu se to dopada. On me zapravo u svemu podržava. Nadam se da će se grupi koja prati kako se Kejt oblači pridružiti više dama, jer je ona zaista stilska diva – kaže Džuli.

Izvor: Telegraf.rs / dailystar.co.u

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top