Ni Melanija Tramp ne može da odoli ovom trendu: Udobna haljina koja stoji svakoj dami! (FOTO)

instagram

Moda

Ni Melanija Tramp ne može da odoli ovom trendu: Udobna haljina koja stoji svakoj dami! (FOTO)

Reč je o plavo-beloj kreaciji s potpisom američkog dizajnera Dereka Lima, a ovu haljinu prva dame je uparila sa maslinasto zelenim salonkama

Prva dama Amerike Melanija Tramp se sastala sa 26-ogodišnjom suprugom venecuelanskog predsednika Fabijanom Rozales u rezidenciji Mar-a-Lago.

Pre ovog susreta, Melanija Tramp je odlučila i da poseti jednu osnovu školu u Palm Biču kako bi promovisala svoju kampanju „Be Best“.

Prilikom susreta sa zaposlenima i učenicima, Melanija Tramp je osvanula u zanimljivom prugastom modelu košulja haljine koji je laskavim krojem i pojasom naglasio njenu skladnu figuru.

Reč je o plavo-beloj kreaciji s potpisom američkog dizajnera Dereka Lima, a ovu haljinu prva dame je uparila sa maslinasto zelenim salonkama.

U identičnom izdanju Melanija je u floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago ugostila Fabijanu Rozales, suprugu samoproglašenog privremenog predsednika Venezuele, Huana Guajide.

Bela kuća je objavila nekoliko fotografija susreta koji je Melanija na svom službenom Tviter profilu nazvala inspirativnim.

Izvor: tportal.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top