Najvoljenija princeza Dajana tragično je stradala u saobraćajnoj nesreći, a sada je u javnost isplivala fotografija koju šire narodne mase nisu imale priliku da vide.

Naime, Dajana je mnogima bila jedna od omiljenih članica kraljevske porodice, a njena tragična smrt ostavila je javnost u šoku. Na internetu se pojavila njena fotografija na kojoj pozira sa širokim osmehom na licu, a mnogi navode da je slika nastala u njenom domu.

Fotografija je ubrzo dobila veliki broj komentara ljudi koji su je voleli i koji su između ostalog poručili da će je uvek pamtiti nasmejanu i da su prvo primetili njen osmeh. Inače, smrt Dajane ostaje obavijena velom tajne i nakon više od 20 godina.

Princeza DajanaFOTO: SCREENSHOT
Princeza Dajana

Dajana i njen tadašnji verenik Dodi Al Fajed su 31. avgusta 1997. godine nakon večere u hotelu Ric u Parizu Dajaninim „mercedesom“ krenuli u večernji izlazak. Automobil velikom brzinom uleće u tunel Alma i udara u zid i na mestu su poginuli vozač Henri Pol i Dodi, a Dajana je preminula 4 sata kasnije u bolnici. Jedini preživeli je Dodijev telohranitelj Trevor Riz Džons.

Izvor: Blic