Dnevni horoskop za 31. mart 2019.

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 31. mart 2019.

Ovan

Dobro bi bilo da se dogovorite se sa partnerom da se vidite sa prijateljima, da vam ne bi bilo dosadno i da biste se više družili. Moguć je flert ili nešto više sa osobom koju znate jako dugo.

Bik

Ne odlažite obaveze koje imate, nego se ubrzajte malo poslu. Sve Vam ide jako dobro. Danas kolege podržavaju nove ideje pa iznesite pred druge šta mislite da bi bilo dobro da promenite.

Blizanci

Danas bi trebalo da se bavite sportom, veoma ste energični. Imate sjajnu komunikaciju sa partnerom. Obaveze Vas prilično opterećuju. Ipak, ne zapostavljajte drage ljude.

Rak

Preko saradnika možete upoznati neku zanimljivu i pomalo neobičnu osobu. Nemojte brzati sa odlukama vezanim za partnera, ako ste zauzeti. Mogući su povećani troškovi. Platite ipak račune na vreme.

Lav

Danas ćete biti ubrzani na poslu i sve će biti kako ste isplanirali. Očekujte pohvale za svoj rad. Moguć je problem sa pritiskom.

Devica

Ne opterećujte partnera problemima koje imate u vezi sa poslom. Posvetite više vremena prijateljima i porodici. Danas je dan kada treba da se organizujete bolje ili ćete biti u rasulu.

Vaga

Ne dopada Vam se stanje na poslu, ne možete da nađete zajednički jezik sa kolegama. Očekivan je priliv novca. Ipak, najradije biste se danas odmarali. Nemate fokus.

Škorpija

Budite odlučni što se tiče odluka u ljubavi. Popričajte sa partnerom o problemima koje ne možete sami da rešite. Preosetljivi ste danas i kritiku ne primate lako.

Strelac

Mogući su neki povećani troškovi. Nesporazumi sa kolegama su mogući jer niko ne želi da napravi kompromis. Moguć je kraći put.

Jarac

Nemate dovoljno volje i energije da se posvetite vezi. Partner se oseća zapostavljeno. Moguće je neko zanimljivo poznanstvo preko prijatelja. Romantični ste.

Vodolija

Danas očekujete da Vam kolege izađu u susret i pomognu na poslu više. Osetljivi ste i nervozni. Stavite svoje potrebe na prvo mesto i tako ćete lakše pregurati dan.

Ribe

Romantični ste. Uradite nešto lepo za partnera, pokušajte da poboljšate odnos sa njim. Neka mlađa ženska osoba Vam može biti od pomoći na poslu. Ipak, nemojte imati previše poverenja u druge ljude.

Izvor: Mondo

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top