PRVA FOTOGRAFIJA IZ PORODILIŠTA Marko Bulat presrećan: Mara mi je rodila princa

instagram

Poznati

PRVA FOTOGRAFIJA IZ PORODILIŠTA Marko Bulat presrećan: Mara mi je rodila princa

Marko Bulat sinoć je obišao suprugu Mariju i njihovo novorođenče, sina Savu koji je preksinoć stigao na svet oko 21 sat. Beba i mama se osećaju dobro, s tim da Marija ima blage bolove. Pevač i njegova supruga ponosni su što je njihov naslednik ocenjen najvišom ocenom na porođaju. Bulat prenosi utiske direktno iz novobeogradskog porodilišta izuzetno srećan.

– Šta da vam kažem, osim da je naša sreća sada potpuna. Rodila meni moja Mara princa. Ne mogu da opišem radost i zadovoljstvo. Kažu treća je sreća i to muško. Posle dve princeze koje imamo, Sofije Marijine ćerke iz prvog braka i Dorotee koju smo dobili pre dve godine, sad smo dobili i naslednika. Drugačiji je osećaj, a on je prelep- kaže Marko za Blic.

– Evo Sofija kaže da je naš Sava mnogo sladak, a Doroteu čuva baka, jer je mala da bi dolazila u bolnicu. Sava je dugačak 52 cm, a težak 3.225 grama i dobio je desetku od lekara. Tatina sinčina- kaže Bulat ne skrivajući ponos.

Ime za sina pevač je znao još pre mnogo godina, dok još nije ni poznavao Mariju.

– Davno sam upoznao monaha starca Savu Studeničkog, školskog druga patrijarha Pavla. Jednom prilikom, kad sam bio kod njega u bolnici u Kragujevcu, on mi je rekao da bi voleo da sinu dam njegovo ime. Evo došao je taj Sava- objasnio je Marko Bulat.

Marko Bulat

Izvor: Puls

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top