NJEN MUŽ SE CEO DAN IZLEŽAVAO, PA JE REŠILA DA MU SE OSVETI: Ono što je uradila je pakao za svakog muškarca! (FOTO)

pixabay.com

Kuća i porodica

NJEN MUŽ SE CEO DAN IZLEŽAVAO, PA JE REŠILA DA MU SE OSVETI: Ono što je uradila je pakao za svakog muškarca! (FOTO)

Ovo je pravi hit

Jedna žena je pronašla savršen način kako da se osveti suprugu koji je celi dan ležao na kauču dok je ona radila sve kućne poslove.

Blogerka Karen Alpert na svom Fejsbuk profilu Baby Sideburns objavila je popis namirnica koje je njin suprug trebalo da kupi u prodavnici u koju ga je poslala jer joj nije pomagao oko spremanja i čišćenja.

Ništa ne bi bilo neuobičajeno da nije reč o namirnicama koje zapravo ne postoje. Jer mnogim muškarcima, čast izuzecima, problem je da kupe i ono što koriste svakodnevno.

Tako je Karenin suprug za zadatak dobio da kupi mleko s 3 posto mlečne masti, jagode bez semenki, humus bez masnoća, pšenične krekere (one u plavoj kutiji), pavlaku koja nije kisela, dijetalno-dijetnu kolu, odležani sir i organski Pop Tarts (američki keks).

Da stvar bude još gora, isključila je zvuk na telefonu da je suprug ne može dobiti dok bude tražio pavlaku koje nije kisela.

Svojim popisom blogerka je oduševila druge žene.

„Stvar je u tome da me suprug zove bez obzira na to po što ga pošaljem, svaki put“, napisala je jedna žena dok je druga komentisala “kako ona ne bi mogla biti toliko zlobna, ali da je smešno“.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top