Igrajući na stolu u kupaćem kostimu i na visokim štiklama, Ana Kurnikova pokazala je odličnu figuru i to samo 14 meseci nakon rođenja blizanaca i objasnila zašto je Enrike Iglesias i posle toliko godina lud za njom.

U novom videu koji je objavila na svom Instagram profilu, 37-godišnja majka blizanaca Nikolasa i Lusi, pokazala je savršene trbušnjake i zategnute noge u Boomerang videu. Ne možemo da zamislimo da izugleda ovako samo 14 meseci nakon tajnog porođaja.

Ana i Enrike dele zajedničke obaveze oko dece. Par je u vezi od 2001. godine, a iako nisu nikada otišli pred oltar Enrike od 2017. godine o njoj priča kao o svojoj ženi.

Iako ne govori mnogo o svom privatnom životu, pevač je u nedavnom intervjuu iskazao svoje oduševljenje time što je Ana odlična majka.

– Neverovatno je divno posmatrati je kako je ona odlična majka. Neobično je gledati jednu majku kako radi sve što treba jer joj je proradio materinski instinkt, rekao je Enrike tada.

Igranje na stolu u bikiniju nije jedina stvar koju Ana šeruje na društvenim mrežama. Ona često okači i video sa treninga, na kojima možete da je vidite kako radi naporne vežbe, čučnjeve i sklekove i to najčešće u društvu njenog ljubimca nemačkog ovčara.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)