DEA ĐURĐEVIĆ IMA NOVU PORUKU Uz fotografiju iz bolnice poručuje SAMO JEDNO

instagram

Poznati

DEA ĐURĐEVIĆ IMA NOVU PORUKU Uz fotografiju iz bolnice poručuje SAMO JEDNO

Dea Đurđević i dalje se oporavlja u bolnici nakon teške saobraćajne nezgode prilikom koje joj je autobus otkinuo ruku, a juče u poseti joj je bio i Željko Mitrović nakon čega je i voditeljka odlučila da svima pošalje poruku.

Naime, ona je uz fotografiju sa Željkom Mitrovićem poručila:

A na licu Dee Đurđević razvučen je osmeh po čemu možemo da zaključimo da se sve više oporavlja. Usledile su i poruke podrške od kolega te joj je Kija Kockar napisala da je njena „Mama Nadica puno pozdravlja“, a Irina Vukotić joj je poslala srce, te je slično učinio i kompozitor Damir Handanović.

Dea je ovom prilikom i prvi put na svom profilu pokazala povrede na ruci koja joj je hitnom operacijom prišivena za telo.

A juče, nekoliko sati pre nego što je Dea obavila ovu fotografiju, nju je posetio Željko Mitrović koji je uz istu sliku poručio.

– Moja Deica je sve bolje i bolje i uskoro se vraća na posao – napisao je on.

Voditeljka Dea Đurđević ušla je u drugu fazu lečenja nakon teške saobraćajke u kojoj joj je otkinuta ruka. Ona je pre nekoliko dana posle mesec i po dana prebačena sa VMA u Kliničko-bolnički centar Srbije, na Odeljenje ortopedije. Kako saznajemo, nju sada očekuje nastavak lečenja, a možda i druga operacija.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top