FENG ŠUI ZAKONI KOJI PREDVIĐAJU BRAK: Otkrivamo 5 sigurnih znakova da ste na pravom putu da vaša veza POSTANE OZBILJNA!

pixabay.com

Ljubav i seks

FENG ŠUI ZAKONI KOJI PREDVIĐAJU BRAK: Otkrivamo 5 sigurnih znakova da ste na pravom putu da vaša veza POSTANE OZBILJNA!

Ukoliko ste u vezi, obratite pažnju na ovih 5 znakova. Feng šui predlaže da budete aktivni u ovoj oblasti. Sami pokrenite energiju. Prvo – prođite kroz navedene stavke predskazatelja braka, i vidite u kom broju situacija se pronalazite. Znaćete da li ste u odnosu kakav želite i koliko ste blizu kruni svake prave ljubavi, a to je svakako brak.

1. Zajednički odmor

Faza u kojoj planirat i ostvarite zajedničke trenutke van svog grada ili mesta boravka, makar i to bilo samo na jedan vikend, predstavlja ozbiljan trenutak u napretku vaše veze i pretvaranje iste u ozbiljnu stabilnu ljubavnu oazu.

Feng šui savet: Svu penergiju poklonite partneru, neka se oseća kao da je najbitniji i najbolji. Zapamtite, tajna je u poklanjanju pažnje, a onda i u očekivanju iste od partnera.

2. Upoznavanje roditelja

Ovde već treba biti obazriv.Kod ovog osetljivog trenutka najbitnija stvar je proveriti unapred da li je majka dominatna figura u životu vašeg partnera.

Feng šui savet plus glasi: Ne smete se obući sve u crno, stavite na sebe malo nakita, čista kosa je obavezna, malo rumenila, a potrebno je i da u sebi ponesete „malo namere“ da na neki blagi način postanete „majčina kopija“ u ponašanju, narano samo ukoliko je ona bitna osoba u ovom odnosu.

3. Prisustvo na porodičnim okupljanjima

Na ovakvoj vrsti događaja uvek dođe neko ko vas posebno treba da zavoli, a ti mogu biti recimo baka, sestra, ujna, strina. Čim se vaš partner usudio da vas povede sa sobom, to je dobar znak bliskosti i poverenja.

Feng šui savet: Ne zaboravite, pametna komunikacija je ključ svega.

4. Deljenje tajni

Intimna komunikacija sa partnerom koja podrazumeva da znate šifre jedno drugom na društvenim mrežama, pinove na karticama i slično, kao i porodične tajne govore da ste na pravom putu da osvojite u potpunosti partnera.

Feng šui savet: Budite vi prvi ko će biti iskren u ovoj komunikaciji.

5. Kupovina zajedničkog ljubimca

Ovo je nedvosmisleni pokazatelj obostrane želje za detetom.

Feng šui savet: Ljubimac u domu je dobar znak, on povećava mladu jang energiju u domu.

Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top