NIKADA SE NIJE HVALIO SVOJIM POREKLOM: Tek pošto je Relja Popović IZGUBIO MAJKU, javnost saznala da je on SIN VELIKE ZVEZDE (FOTO)

instagram

Poznati

NIKADA SE NIJE HVALIO SVOJIM POREKLOM: Tek pošto je Relja Popović IZGUBIO MAJKU, javnost saznala da je on SIN VELIKE ZVEZDE (FOTO)

Majka jednog od najpopularnijih mladih repera u Srbiji preminula je početkom 2017. godine, a tek nakon ovog strašnog događaja mediji su otkrili da je Relja sin jedne od najvećih ikona srpske kulture.

Ono što malo ko zna je da je njegova mama bila baletska ikona Narodnog pozorišta. Naime, Zoja Begoli (68) bila je prva solistkinja baleta i dugogodišnji repetitor Narodnog pozorišta u Beogradu, pedagog baletske škole „Lujo Davičo“ i profesor Akademije umetnosti. U nacionalnom teatru zavladala je velika tuga kad se pronela vest o Zojinoj smrti.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA, PRINTSCREEN

Zoja Begoli u istoriju kulture ove zemlje ostaće upamćena i zbog ljubavne priče s čuvenim jugoslovenskim glumcem Farukom Begolijem. Zoja i Faruk bili su u braku 18 godina, a balerina je zadržala njegovo prezime i kad su se rastali.

– Više ne govorim o ljubavima jer je postojala jedna prava ljubav i brak. Bili smo 18 godina zajedno. Mislim da je balerina i do danas zadržala moje prezime. Kad se završilo, završilo se, nažalost. Ostali smo prijatelji. Čujemo se telefonom povremeno. Najviše smo se čuli tokom rata. Kad smo shvatili da smo dobro, i ona i ja, sve ređe i ređe smo se čuli. Bogat sam tom ljubavlju, bogat sam tom ženom. Zahvalan sam joj što mi je pružila jedno saznanje, divnu ljubav, brak, divno druženje i divan deo života – rekao je Faruk u jednom intervjuu neposredno pred smrt.

Begoli je preminuo u Prištini 23. avgusta 2007. u 63. godini. Zoja Begoli sahranjena je 10. januara na Novom groblju u Beogradu.

Relja Popović je popularnost stekao filmom Parada, u kojem glumi sina lika Nikole Koja. Nakon toga se okreće muzičkoj karijeri i s grupom Elitni odredi postaje muzički idol mlađe generacije.

I pored velikog interesovanja medija za njegov privatni život, naročito zbog romanse s Nikolijom Jovanović, ćerkom Vesne Zmijanac, reper nikada nije pričao o porodici. Znalo se samo da je rano, još kao beba od dve godine, ostao bez oca i da je živeo s majkom. Sve do njene smrti nije se znalo da mu je mama čuvena balerina Zoja Begoli.

Izvor: Glossy

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top