ONE NE ŽALE NA LUKSUZ I UŽITAK: Poznate pevačice imaju RASKOŠNE DOMOVE širom HRVATSKE, a evo za koje predele su se odlučile!

Poznati

ONE NE ŽALE NA LUKSUZ I UŽITAK: Poznate pevačice imaju RASKOŠNE DOMOVE širom HRVATSKE, a evo za koje predele su se odlučile!

Svi im zavide!

Severina Kojić (46), Nina Badrić (46) i Jelena Rozga (41) čas su bile ljute konkurentice, a čas glumatale blisko prijateljstvo. Budući da je teško proceniti koja bolje naplaćuje svoje estradne podvige, u nekretninama su sve tri podjednake.

Rozga ima dva stana u Splitu. Kupila je stan na Brdima, severnom delu rodnog Splita. Cena je oko 2.000 evra. Drugi se nalazi na Žnjanu i, kako kažu komšije, pevačica ga nije platila ništa više nego oni.

„Viđamo Jelenu u prolazu. Ima mnogo obaveza tako da je ne srećemo često, ali je ljubazna, uvek se lepo javi i mogu reći sve najbolje“, rekao je svojevremeno Jelenin komšija.

Krajem 2016. pevačica se hvalila kako će kupiti stan u strogom centru Zagreba s tadašnjim verenikom Stjepanom Hauserom (32), ali ljubav je naglo pukla pa se sad postavlja pitanje gde pevačica boravi kad dođe u Zagreb zbog nastupa.

Kad je njena nekadašnja prijateljica, a sad ljuta konkurentica, Severina dve godine smetala komšija nesnosnom bukom u jednom od elitnih zagrebačkih naselja, gde je na vrhu zgrade kupila dva stana, zapravo je uređivala balkon svog penthousa.

lođu popravljala je u tajnosti jer građevinski inspektori tad nisu imali pojma o njenom mini projektu. Kad su izašli na teren, pevačica je već nabavila sve potrebne papire. Pogled na oba balkona sakrila je od očiju javnosti. Terase i s jedne i s druge stane zgrade natkrila je krovom te ih “ogradila” roletama. Tamo se i ovo leto krila kad su izašle gole fotografije na kojima je navodno bila ona. Osim tog stana, ima i jedan u Splitu, na Žnjanskim kaskadama, koji slovi za elitni deo grada.

 

 

Iako je i ona vlasnica stana u Zagrebu koji je kupila u vreme velike ljubavi s Bernardom Krasnićem (41), Nina Badrić je između užarenog asfalta i mora ipak izabrala more. Kamen, drvo i bela boja upotpunjeni s crvenim detaljima glavna su obeležja njenog dalmatinskoga gnezda na Jelsi.

 

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top