ONA JE SUPER MAMA: Slađa Allegro otkriva sve tajne svoje MAKE-UP rutine i transformacije na sceni, a evo kako se bori sa negativnim komentarima! (FOTO)

instagram

Poznati

ONA JE SUPER MAMA: Slađa Allegro otkriva sve tajne svoje MAKE-UP rutine i transformacije na sceni, a evo kako se bori sa negativnim komentarima! (FOTO)

Neguje prirodan izgled!

Pevačica Slađa Allegro proteklih meseci posvećena je majčinskim obavezama, stoga je veoma retko možemo videti na aktuelnim gradskim dešvanjima, ali je ovoga puta napravila presedan i posetila makeup manifestaciju poznatog šminkera.

Kako ističe zaljubljenik je u kozmetiku i ulepšavanje, ali ne robuje stereotipima.

– U poslednje vreme koristim neku toniranu kremu, stavim je na brzinu, malo rumenila, trepavice su vazda ove nasađene, češto stavljam crni kreon na oči, sjaj i to je sve. Ne preferiram ništa prenapadno, čak ni za nastup.

 

Pevačica smatra da nije normalno da se transformiše na sceni.

„Nije prirodno da nas publika vidi previše doterane na sceni, pa ovako u javnosti ili u privatnom životu potpuno drugačije. Krećem se svuda, ne znam za one što ne izlaze iz kuće, ali ja idem i u prodavnicu i da bacim smeće. Ne bih volela da mi kažu „Gle kakva je, bila je baš lepa juče!“.  Trudim se da sve bude minimalno. „

Slađa je nedavno izdala pesmu „I u dobru i u zlu“, koja u njenom srcu ima poseban značaj, a evo zbog čega je posebna.

„Emocija je drugačija od svega što sam do sad snimala, tekst je fenomenalan, spotom smo dočarali jednu lepu bajku. To je priča, svi smo prošli tu tužnu stranu života. Mislim da su se mnogi pronašli i osetili emociju.“

Pevačica sve slobodno vreme provodi u toplom domu sa mezimicom Milom, a rešila je da kaže kako je devojčica reagovala na mamin novi hit.

„Mila nema pojma, Mila sluša „Ligu, Ligu“ i ostale dečje pesme, više reaguje na brze pesme, ona đuska, a ove balade joj nisu prirasle srcu.“

Kada govori o majčinstvu, osmeh je na licu, a u specijalnim prilikama naslednicu čuve njena majka.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top