Došla sam kući i videla da mi je sin U POTPUNOSTI UNIŠTIO TROSED ROZE KARMINOM, a onda sam primenila OVAJ TRIK OD 50 DINARA i bio je bukvalno KAO NOV!

facebook

Kuća i porodica

Došla sam kući i videla da mi je sin U POTPUNOSTI UNIŠTIO TROSED ROZE KARMINOM, a onda sam primenila OVAJ TRIK OD 50 DINARA i bio je bukvalno KAO NOV!

Nedabno je jedna mama na društvenim mrežama objavila kratku „horor“ priču za koju je krivac njen sinčić… Naime, Džesika Hej otkrila je na Fejsbuku kako je svoh sinčića ostavila samog samo nekoliko minuta, ali to je bilo sasvim dovoljno da mališan doslovce napravi havariju.

Kada se vratila imala je šta da vidi – ružičaste mrlje svuda po kući nisu slutili ni na šta bajno. „Bilo je previše tiho i pomislila sam da ne miriše na dobro. Ušetao mi je u kuhinju i izlgledao je poput vampira koji se upravo počastio“, slikovito je započela Džesika sviju priču, dodajući kako se malenji Luis zapravo poigrao sa njenim karminima koje je razmazao svuda po sebi, ali i nameštaju.

Nije samo trosed
NIJE SAMO TROSED „STRADAO“…FOTO: FACEBOOK

Najviše štete pretrpela je svetlobež sofa u dnevnom borakvku. „Sledila sam crvene tragove koji su me odveli do troseda. Tamo me je dočekao masakr“, dodala je ova mama.

Nakon što se prvobitno pošteno iznervirala, uverena da joj ne preostaje ništa drugo sem da baci trosed, rešila je da potražii pomoć na Internetu, pa je surfujući po Guglu došla do saveta da najobičniji deteržent za sudove zapravo može i te kako da pomogne, premda uz puno ribanja.

Posle ribanja - trosed je bio kao nov
POSLE RIBANJA – TROSED JE BIO KAO NOVFOTO: FACEBOOK

I verovali ili ne- ovo je zaista dalo rezultata. Džesika je istakla da je ribala trosed čitava tri sata, ali da je nekon toga bio kao nov, a da nije potrošila ni jedan jedini cent, pritom!

„Još sam u neverici i stalno proveravam kauč kako bih se uverila da nije sve samo iluzija. On ponovo izgleda kao nov, dokazi su uništeni i sve je opet po starom“, zaključila je, i poisavetavala da ipak pre pranja kompletnog troseda deteržentom, ipak isti isprobate na malom delu tkanine kako biste proverili kako reaguje.

Izvor: zena.blic.rs

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top