RAZDOR U KRALJEVSKOJ PALATI Kraljica je odnela jednu odluku koja će Megan i Kejt gurnuti na IVICU PUCANJA

instagram

Poznati

RAZDOR U KRALJEVSKOJ PALATI Kraljica je odnela jednu odluku koja će Megan i Kejt gurnuti na IVICU PUCANJA

Kraljica Elizabeta II zabranila je vojvotkinji od Saseksa da nosi određene komade nakita iz bogate kraljevske kolekcije. To možda ne bi bio problem da istovremeno Kejt nema takvu zabranu. Kako navode britanski mediji, ova odluka nije iznenadna i krčka se već mesecima.

Kraljica je odlučila da joj uvede nova stroga u nameri da održi red i hijerarhiju u porodici, navodi „Dejli mejl“, ali pitanje je u kojoj meri će ih se pridržavati buntovana supruga princa Harija. Sa druge strane, Kejt neće ni morati da brine o zabranama.

– Bakingemska palata ne želi da komadi iz kraljevske kolekcije budu dostupni za Megan. Očigledno, za Kejt, kao buduću princezu od Velsa i starijeg člana porodice, ti komadi jesu dostupni. To ne znači da Megan neće imati priliku da pozajmi nakit iz kolekcije u budućnosti, ako se situacija promeni – rekao je za „San“ izvor iz Bakingemske palate.

Činjenica da jednoj dozvoljeno da koristi nakit iz kraljevske kolekcije, a drugoj ne, verovatno će izazvati nova talasanja u porodici. I ranije se šuškalo da se Megan i Kejt baš „ne mirišu“, iako su se u javnosti svim silama (nekada i previše) trudile da pokažu da se zapravo sjajno slažu i da je sve u redu.

Inače, Megan je pre nekoliko nedelja već iskusila kako izgleda zabrana koja joj je uvedena. Naime, princ Čarls tražio je od svoje snajke da ne nosi tijaru na večeri tokom njene prve prekomorske posete, da ne bi delovala previše ekstravagantno.

– Na vrlo ljubazan način joj je objasnio da nošenje tijare ne bi bilo prikladno – rekao je izvor za Dejli mejl.

Zato je Megan, umesto tijare, nosila dijamanske minđuše.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top