Dnevni horoskop za 7. april 2019.

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 7. april 2019.

Ovan

Danas se osećate odlično. Mesec je u znaku Bika, u Vašem polju osećanja, pa možete da se posvetite više partneru. Budite romantični.

Bik

Danas ste raspoloženi za ljubav, romantični ste, više nego inače. Lako ćete doneti odluke vezane za posao koje su dobre za Vas. Bitno je da ne odlažete obaveze.

Blizanci

Sve ide kako treba u vezi, samo ne opterećujte partnera nekim problemima iz prošlosti. Sada je vreme za uživanje, a ne za rasprave. Posvetite više vremena osobi sa kojom se slažete. Potrudite se da ne započinjete ništa bitno, nego odradite samo ono što ste već počeli.

Rak

Budite otvoreni prema osobi koja Vam se dopada u vezi sa Vašim namerama. Prijatelji Vas mogu upoznati sa nekom osobom sličnom Vama.

POVEZANE VESTI
Mesečni horoskopGodišnji horoskop
Lav

Aako želite promene na poslu, potrudite se da ne donosite odluke naglo, nego budite detaljni. Imate dosta ideja, primenite ih i napredak je siguran.

Devica

Odlično se osećate danas. Pomalo ste pasivni i nemate dovoljno energije da se posvetite partneru. Imate dosta obaveza na poslu.

Vaga

Danas je moguć flert na poslu, ali nemojte zapostavljati obaveze zbog neke avanture. Danas očekujete da Vas neko pohvali za rad, a ne da Vam opet nalaze greške. Preosetljivi ste na kritiku.

Škorpija

Danas ste odlično raspoloženi i to prenosite i na partnera. Na putu možete upoznati neku zabavnu osobu koja će Vam se dopasti, ako ste slobodni.

Strelac

Novi predloge za promene na poslu treba usvojiti. Budite malo otvorenijeg uma. Moguća glavobolja.

Jarac

Ne obraćajte pažnju na to šta drugi pričaju o Vama. Strastveni ste i treba da osvežite vezu. Moguća je neka avantura, ali zadržite to za sebe.

Vodolija

Jako ste brinete da li ćete sve uraditi na vreme. Ne očekujte pomoć neke ženske osobe na poslu, samo možete imati štetu. Prilično ste napeti danas.

Ribe

Mesec u Biku u polju partnerstava će učvrstiti odnos sa partnerom. Ako niste u vezi, onda bi bilo dobro da izađete sa osobom koja Vam izgleda stabilnije. Preosetljivi ste danas.

Izvor: Mondo

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top