OD SILNE SREĆE JE PLAKALA KAO DETE: Zorica Brunclik otkrila detalje Zlatinog porođaja, a evo zbog čega ju je bilo SRAMOTA

instagram

Poznati

OD SILNE SREĆE JE PLAKALA KAO DETE: Zorica Brunclik otkrila detalje Zlatinog porođaja, a evo zbog čega ju je bilo SRAMOTA

Pevačica je postala baka male Milice i nije mogla da sakrije suze radosnice

Zorica Brunclik otkrila je da je ponosna na svoju ćerku Zlatu Aranđelović, zbog načina na koji je podnela porođaj, a pevačica je sve vreme bila sa njom u operacionoj sali. Suprug mlade mame, Miloš Vujanović, nije prisustvovao porođaju, a Zorica se i našalila na njegov račun.

– Bila sam sve vreme uz moju Zlatu, jako sam ponosna na nju, non-stop smo se hrabrile i oduševljena sam kako je sve podnela. Ja sam, naravno, plakala kao malo dete kad se sve završilo od silne sreće. Kasnije me je bilo sramota kad sam videla da sam grlila sve redom u operacionoj sali i plakala im na ramenu – kaže pevačica i otkriva zbog čega Zlatin suprug nije bio u sali.

– Znate kakvi su muškarci – plašljivi, doktori čak i ne preporučuju jer često padaju u nesvest. Zato je tata nestrpljivo čekao ispred sale da čuje lepe vesti. Međutim, moram da kažem da ju je on prvi posle mame držao i da su uveliko ostvarili kontakt, odmah mu je u naručju otvorila oči i zaljubljeno ga gledala – kaže Zorica.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top