6 NAČINA DA SAVRŠENO PRIKRIJETE VIŠAK KILOGRAMA: Uz ove savete pucaćete od samopouzdanja čak i ako vaša linija nije idealna!

pixabay.com

Moda

6 NAČINA DA SAVRŠENO PRIKRIJETE VIŠAK KILOGRAMA: Uz ove savete pucaćete od samopouzdanja čak i ako vaša linija nije idealna!

Nekada je potrebno samo malo da se osećate bolje, pa čak i u slučaju da imate nekoliko kilograma viška.

Ovo su saveti da zablistate i da zračite pozitivnom energijom:

1. Zaboravite na druge stvari dok jedete

Kada je hrana u pitanju, treba da izbjegavate bilo kakav „multitasking“. Kada jedete, posvetite se isključivo tome. U protivnom se nećete fokusirati na jelo, niti ćete moći da pratite koliko ste i čega pojeli.

2. U ormaru obavezno imajte par gustih, crnih helanki

Crne helanke odličan su izbor za brojne kombinacije – vaše noge delovaće mršavije, crnu boju možete kombinovati sa bilo čim, pristupačnih su cena i prikriće većinu vaših nedostataka. Vodite samo računa o tome da nosite dovoljno dugačke gornje delove i tamne čarape ispod helanki kako ne biste hodali u providnom.

3. Slobodno ostavite deo hrane

Samo zato što ste u gostima ili zato što ste platili večeru u skupom restoranu, ne znači da tanjir morate da „očistite“. Kada ste kod nekoga uzmite manju porciju, a u restoranu slobodno ostavite višak.

4. Investirajte u kvalitetan veš

Dok se ne rešite viška kilograma, obavezno nabavite donji veš koje će vam pomoći u prikrivanju nedostataka. Steznici i gaćice s istim efektom popraviće celokupni dojam koji ostavljate – stegnuće vaš stomak, naglasiti struk, zategnuti zadnjicu i bokove. Iako ovakvi komadi nisu baš jeftini, vrede svakog novčića kog u njih uložite.

5. Kad god možete, nosite visoke pete

Znamo da i nisu baš najudobnije. I znamo da znaju biti vrtoglavo skupe. No u predivne cipele na visoku petu isplati se investirati svaki dinar. Instantno će podariti seksepil svakoj kombinaciji, podići guzu i izdužiti noge. A zbog svega toga ćete izgledati mršavije.

6. Otkrijte svoj savršeni stil

Sigurni smo da znate neku devojku za kojom momci lude čak i kad je u običnim farmerkama i pamučnoj beloj majici. E pa, razlog se ne krije samo u odeći koju je izabrala. Osim same odeće, bitno je i kako je nosite. Pokažite samopouzdanje i nosite tip odeće za koju obično dobijate najviše pohvala. Pa makar to bio komad koji vama i nije baš najomiljeniji.

Izvor: Cosmopolitan.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top