Rođeni egoisti: Osobe u ova 3 znaka najviše vole same sebe

pixabay.com

Lifestyle

Rođeni egoisti: Osobe u ova 3 znaka najviše vole same sebe

Iako je zdravo voleti sebe, kod nekih horoskopskih znakova ta je ljubav malo izraženija nego kod drugih.

Od 12 znakova zodijaka tri se izdvajaju kao najveći narcisi koji obično nisu u stanju voleti nikoga više od sebe. Evo o kojim je znakovima reč:

Ovan
Pripadnici ovog znaka obično sebe smatraju najpametnijima, najposebnijima i uopšte boljima od ostalih u svemu. Zato baš i nisu omiljeni u društvu i obično imaju malo bliskih prijatelja, a njihova izražena narcisoidnost koči ih i u pronalasku ljubavi.

Vaga
Vage se smatraju jednom od najpovršnijih znakova zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku obično vole lepe stvari i lepe ljude, a trude se i same biti najlepše što mogu. Uživaju u pohvalama drugih i komplimentima jer obožavaju biti u centru pažnje, a kada nisu, potrudiće se da budu. U stanju su hvaliti i sami sebe te često naduvavati priče o svojim postignućima.

Lav
Vatreni Lavovi poznati su po svojoj egocentričnosti koju uglavnom uopšte i ne skrivaju. Oni se vrlo javno i vrlo iskreno dive sami sebi jer zaista veruju da su od drugih bolji u svemu. No iako za sebe vole misliti da su omiljeni u društvu, istina je najčešće sasvim suprotna jer retki se mogu nositi s njihovim egom.

Izvor: Index.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top