Med, voda i cimet: Kombinacija koja leči srce, izbacuje holesterol i smanjuje težinu! (RECEPT)

pixabay.com

Lepota i zdravlje

Med, voda i cimet: Kombinacija koja leči srce, izbacuje holesterol i smanjuje težinu! (RECEPT)

Ne tragajte više, ovo je najmoćnija kombinacija za zdravlje celog tela

Medenu vodu čini supena kašika meda rastopljena u čaši vode. Ovaj jednostavan napitak koji sadrži 30 % meda, ima indentičnu strukturu kao krvna plazma.

Voda u medu poboljšava lekovita svojstva. Medena voda se veoma brzo i potpuno apsorbuje.

Dobrobiti medene vode:

Probava se normalizuje – poboljšava se rad svih delova digestivnog trakta.

Povećava se imunitet: Hronično curenje iz nosa, bronhitis, virusi – nestaju usled korišćenja medene vode.

Sve vrste parazita u digestivnom traktu jednostavno beže od žute boje. Ako se ozrače žutim zrakom, oni prestaju da se množe.

Digestije se probavljaju u crevima, fekalne mase se rastvaraju. Dolazi do intestinalnog čišćenja. Lokalizacija fekalnog kamena je u području struka. Stoga, prvi put kada uzimate medenu vodu dolazi do povećanja struka, ali ovo ne bi trebalo da vas plaši. Objašnjenje je jednostavno: Fekalni kamen je otečen, postaje mekan i počinje da napušta telo.

Celo telo se čisti na ćelijskom nivou.

Antibakterijsko, antivirusno i antifungalno dejstvo se povećava.

Rad kolona se normalizuje. Ovo je dobro sredstvo za obnavljanje crevne mikroflore i eliminisanje disbioze.

Med je higposkopan, skuplja vodu, pa se bubrezi i bešika noću odmaraju.

Medenu vodu u terapeutske svrhe treba piti ujutru, na prazan stomak i to u jednom gutljaju. Sfinkter želuca se odmah otvara i tečnost ulazi u crevo, nakon čega se apsorbuje u krv.

Medenom vodom možete da umijete lice. To će kožu učiniti mekanom, baršunastom i nežnom. Ovo je prirodna i najstarija kozmetika.

Med i cimet

Mešavina meda i cimeta leči većinu bolesti. Drevna medicina je koristila med vekovima. Savremeni naučnici prepoznaju med kao veoma efikasno sredstvo za lečenje svih vrsta bolesti i bez komplikacija. Moderna medicina kaže da se med, iako je sladak, može uzimati u određenoj dozi i u slučaju šećerne bolesti.

Gubitak težine: Svako jutro, pola sata pre doručka, na prazan želudac i noću pre spavanja, popijte mešavinu meda i cimeta, a predhodno ga pripremite sa vrelom vodom.

Ako redovno uzimate ovu smesu, to će smanjiti težinu i najdebljem čoveku. Redovan unos ove smese ne dopušta nagomilavanje masti.

Med, cimet i voda: Smesu pripremite uveče pre spavanja.

Pola kašičice cimeta u 1 kašičica meda izmešajte u čaši. Dodati 200 ml prokuvane i ohlađene vode. Ostavite da odstoji pola sata.

Nakon toga popijte pola čaše, a pola ostavite u frižider i popijte ujutru.

Ovom receptu ne smete da dodajete ni limun ni sirće.

Ova kombinacija proizvodi efekat čišćenja digestivnog trakta i uništava parazite i druge gljivice i bakterije koje usporavaju varenje. Kada se sve ovo izbriše, gubitak težine će verovatno prestati.

Srčane bolesti: Svakog jutra doručkujte med i cimet namazan na hleb. Ovo smanjuje nivo holesterola u arterijama i spašava čoveka od srčanog udara. Redovno uzimanje cimeta i meda poboljšava disanje i jača srčani mišić. U nekim staračkim domovima u Americi i Kanadi, redovana unos meda i cimeta kod pacijenata je znatno poboljšalo njihovo zdravstveno stanje.

Slabost: Šećer u medu je veoma koristan za održavanje snage. Kod starijih osoba, uzimanje meda i cimeta u jednakim porcijama dovode do povećanja koncentracije i pokretljivosti osobe.

Doktor Milton, koji je sproveo niz studiuja kaže da svako jutro popije čašu vode sa medom i cimetom na prazan stomak, a drugu čašu vode, meda i cimeta pije oko 15h kada vitalne funkcije tela počinju da opadaju.

Artritis: U 1 šolji tople vode razumutite 2 kašike meda i 1 kašiku cimeta. Pijte ovu smesu ujutru i uveče. Redovan unos leči čak i hronični artritis. U nedavnim studijama koje je vodio Univerzitet u Kopenhagenu, utvrđeno je da su pacijenti koji su uzimali ovu smesu nedelju dana pre doručka znatno smanjili bol, a nakon mesec dana od uzimanja ove smese su već mogli da hodaju bez bola.

Holesterol: 2 kašike meda i 3 kašičice cimeta pomešajte sa 2 šolje tople vode. Ova kombinacija u roku od dva sata smanjuje nivo holesterola u krvi za 10 %.

Imunitet: Dnevni unos meda i cimeta jača zaštitne funkcije organizma i štiti od bakterija i virusa. Naučnici su otkrili da med sadrži mnogo različitih vitamina i gvožđa. Stalni unos meda povećava sposobnost belih krvnih zrnaca da se bore protiv bakterija i virusnih bolesti.

Upala bešike: Dve kašike cimeta i jedna kašika meda se izmeša sa čašom mlake vode. Ova kombinacija ubija bakterije u bešici.

Gubitak kose: Napravite masku za kosu od 1 kašike maslinovog ulja, 1 kašike meda, 1 kašike cimeta. Pre nego što ćete da perete kosu nanesite ovu smesu na koren i ostavite da dostoji 15 minuta. Zatim isperite kosu mlakom vodom.

Ova pasta odlično pomaže i u sprečavanju infekcije kože, a smiruje i akne. Tri kašike meda i 1 kašiku cimeta izmešajte pa nanesite na akne. Ostavite da odstoji pa lagano istrljajte lice i operite mlakom vodom. Nakon 2 nedelje akne će nestati.

Ova moćna kombinacija je u stanju da smiri uznemiren stomak, da spreči nadutost i gasove.

Moćna kombinacija vode, meda i cimeta produžava život, sprečava prehladu i grip i doprinosi opštem zdravlju organizma.

Samo vodite računa da je med koji koristite sasvim prirodan i neprerađen.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top