Bik voli život, Lav uspeh i moć

pixabay.com

Lifestyle

Bik voli život, Lav uspeh i moć

Za predstavnike bilo kog horoskopskog znaka jedan segment života je od naročite važnosti

Za predstavnike bilo kog horoskopskog znaka jedan segment života je od naročite važnosti. Nekome je najvažnije da se profesionalno ostvari, neko porodično a neko na društvenom planu. Šta je za koga najvažnije izgleda ovako:

Ovan mora da bude samostalan, slobodan i uvek u pokretu. Da bi ovo ostvario mora da bude na čelu kolone, bilo da je u pitanju društvena zajednica, posao ili porodični odnosi.

Biku je važna materijalna sigurnost kako bi sebi omogućio hedonistički život. Da li će do toga doći ličnim radom ili će korist izvući iz drugih ljudi, svejedno je. Važno je da sebi priušti uživanje, na prvom mestu u hrani i piću.

Blizanci moraju biti uvek u pokretu, slobodni i nesputani kako bi zadovoljili svoju radoznalost i dečiju razdraganost. Teže razvoju svoje inteligencije, pa u skladu s tim biraju i zanimanje.

Rak je najsrećniji u okruženju svoje porodice, naročito ako je aktivno uključen u probleme svojih ukućana. Ukoliko se ne ostvari na tom polju, zamenu za to nalaze u dobrotvornom radu i pomaganju drugim ljudima.

Lav mora da bude glavni u svemu, gde god da se nađe. Bilo da se radi o poslu ili poziciji u društveno socijalnoj sredini. Da bi bio potpun, mora da bude obožavan i da živi u izobilju, a najsrećniji je ako je okružen ljudima koji mu konstantno aplaudiraju.

Devica traži sigurnost, ali do toga mora doći na tih i neprimetan način. Budući da sve postiže svojim radom i trudom, a nije otvoreni borac i karijerista, najčešće se ostvaruje kao sitan šef ili vlasnik male radnje.

Vaga teži skladu. Da se ona pita, svega bi imala po malo. Ipak, da bi bila kompletna, ne sme da bude sama. Dakle, kako god da nastupa ona mora biti u paru.

Škorpiji je seksualnost na prvom mestu. Da bi se ostvarila mora biti seksualno apsolutno zadovoljena a u odnosu sa drugim ljudima uvek u dominantnoj poziciji.

Da bi Strelac bio u potpunosti ostvaren, to podrazumeva slobodu. Ako život provodi u čestim putovanjima, okružen prijateljima i veselim ljudima, a da je pri tome i finansijski osiguran, srećnijeg i radosnijeg čoveka od njega nema.

Jarac je veliki tata. Vrhovni gazda, sudija i onaj koji odlučuje o sudbinama drugih ljudi. Da bi bio kompletan mora biti na važnom položaju koji mu daje moć da sebe zadovolji.

Vodoliji je nezavisnost na prvom mestu. Nesputanost i sloboda, okruženost prijateljima i prilika da se bavi humanitarnim radom, glavni su ciljevi osobama rođenim u ovom znaku.

Ribe moraju da zadovolje svoja osećanja. Pošto ne umeju da prepoznaju radost ukoliko pre toga ne okuse očaj, do zadovoljenja svojih nasušnih potreba dolaze teško, pa se zbog toga najlakše pronađu u svetu filozofije, religije i umetnosti.

Izvor: Novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top