SVOJE RODITELJE RAZUMEŠ TEK KADA DOBIJES SVOJE DETE, POSEBNO MAJKU: Zlata Aranđelović emotivnim i nežnim rečima poslala snažnu poruku Zorici i Kemišu!

instagram

Poznati

SVOJE RODITELJE RAZUMEŠ TEK KADA DOBIJES SVOJE DETE, POSEBNO MAJKU: Zlata Aranđelović emotivnim i nežnim rečima poslala snažnu poruku Zorici i Kemišu!

Njena perspektiva se mnogo promenila od kada je postala majka.

Ćerka Zorice Brunclik , Zlata Aranđelović, pre samo deset dana postala je majka i na svet hje donela malenu Milicu.

Zorica Brunclik otkrila je da je ponosna na svoju ćerku Zlatu Aranđelović, zbog načina na koji je podnela porođaj, a pevačica je sve vreme bila sa njom u operacionoj sali.

Novopečena mama još uvek se privikava na sve obaveze koje donosi beba, ali je sve to mnogo lakše uz ljubav i podršku supruga i porodice.

Zlata Aranđelović iskoristila je veoma romantilnu priliku i povod da se zahvali svojim roditeljima kroz iskrene i nežne reči.

https://www.instagram.com/p/BwOzE1bnPi9/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

„Dragi moji najmiliji Mama i Tata … nije ni čudo sto kažu , svoje roditelje tek razumeš kada dobiješ dete , pogotovo svoju Majku . Eh sve neprospavane noci ,sve sekiracije, brige,suze i pružena bezuslovna ljubav … sve vas razumem i sve mi je sada jasno kada je malena princezica došla … Moj poklon vama je vaša nova brigica i bezuslovna ljubav . Želimo vam puna srca , najveće osmehe i najviše ljubavi … i da se grlimo najlepše na svetu kao i do sad . Srećna Godišnjica ,Volimo vas, heroji naši.“

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top