Dobra ili loša ideja: 5 situacija kada se treba vratiti bivšem

pixabay.com

Ljubav i seks

Dobra ili loša ideja: 5 situacija kada se treba vratiti bivšem

Šta vi mislite?

Ako razmišljate o pomirenju s bivšim, u nastavku proverite u kojim je situacijama to čak dobra ideja. No s tom odlukom se ipak nemojte zaletati.

Mislite na njega u svim važnim trenucima
Ako i dalje pomislite na njega svaki put kada vam se dogodi nešto važno u životu, očito vam jako nedostaje i možda biste trebali preispitati svoje odluke.

Verovale ili ne, istraživanja su tako dokazala…
Pokušavate ga učiniti ljubomornim
Ako smišljate načine da svog bivšeg učinite ljubomornim, to znači da vam je i dalje stalo do njega. Da ste ga zaista preboleli, ne biste se uopšte zamarali njegovim mišljenjem.

Upoređujete sve druge muškarce s njim
Ako sve potencijalne partnere upoređujete s bivšim i nikad mu nijedan nije ravan, očito su vaši osećaju prema njemu još i dalje jaki. Možda je vreme da mu prestanete tražiti zamenu i razmislite o tome što zaista želite.

Možda razlog za vaše nespavanje leži pored vas!
Nedostaju vam sitnice
Normalno je da vam nakon prekida nedostaju zajednički razgovori i rituali, no ako vam nedostaju i njegovi izrazi lica, fraze koje je često koristio, muzika koju je slušao i razne druge sitnice, znači da još gajite jake osećaje prema njemu.

Nedostaju vam i loše stvari
Svaka veza se suočava s raznim izazovima, a ako s nostalgijom gledate na svakodnevne prepirke i svađe s bivšim, moguće je i da ste spremni preći preko razloga koji je doveo do prekida.

Cosmo vam pomaže kako da zauvek ostanete ludo zaljubljeni!

Izvor: Index.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top