DECA LOME DRVO, A MAME GLEDAJU Snimak na društvenim mrežama OPET podelio javnost, KO JE U PRAVU?

Kuća i porodica

DECA LOME DRVO, A MAME GLEDAJU Snimak na društvenim mrežama OPET podelio javnost, KO JE U PRAVU?

Video snimak objavljen ovih dana na Fejsbuku, na kome se vidi grupa mladenovačkih mališana koja smejući se obara sadnicu mladog drveta, izazvao je brojne kontroverze i podelio javnost na one koji osuđuju decu i one koji opravdavaju njihovu igru. I to iako se radi o video zapisu iz 2016. godine.

Naime, na objavljenom snimku se jasno ne vidi šta je prethodilo dečjoj „intervenciji“, kao ni da li su i kako mališani polomili sadnicu. Ono što je sigurno i što se na videu vidi su dečji pokušaji da vuku sadnicu sa jedne na drugu stranu.

Ljude na društvenim mrežama razbesnela je činjenica da su majke dece sedele u neposrednoj blizini, na klupi u parku gde se sve dešavalo i da nisu nijednom opomenule dečake da to što rade nije u redu.

Ispod snimka nizali su se brojni komentari od onih u kojima se korisnici ove društvene mreže pitaju „gde su roditelji“ i „zašto dopuštaju ovakav vid skrnavljenja prirode“, dok je druga grupa pokušavala da objasni da deca u svojoj igri ipak žele da „vrate“ drvo u provobitni položaj jer ga je prethodno neko drugi polomio.

Šta je zaista prethodilo početku dečje „akcije“ i ovakvog igranja još uvek nije poznato.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

To Top