SUPRUG JE SVAKODNEVNO KRITIKUJE: Tanja Savić morala na silu da napusti KUĆU!

instagram

Poznati

SUPRUG JE SVAKODNEVNO KRITIKUJE: Tanja Savić morala na silu da napusti KUĆU!

Pevačica je ovih dana veoma uzrujana zbog novog albuma i manja slobodnog vremena!

Posle duže pauze pevačica Tanja Savić vratila se nastupima i snimanju novih pesama, zbog čega se trudi da svaki slobodan trenutak provodi sa sinovima Đorđem i Maksimom.

 

Tanja Savić je zbog toga zapostavila društveni život i više se gotovo uopšte ne viđa sa prijateljima, što joj suprug Dušan zamera, piše list „Scandal“.

 

 

– Često je zovu drugarice u šetnju, na ručak ili u šoping, međutim, ona za to ni da čuje. Glupo joj je da jedino slobodno vreme ne posveti sinovima, a posebno sada kada ga ima veoma malo jer snima novi album, u koji je, kako se šuška, uložila 100.000 evra. Kažu oni koji su ga čuli da će biti bomba. Njen muž Dušan ipak šizi zbog toga – kaže izvor ovog magazina i dodaje da je Dušan zbog toga Tanju bukvalno isterao iz kuće, kako bi se opustila, zaboravila na obaveze i provela određeno vreme sa prijateljima.

 

 

– Vidi da je preopterećena i pokušava da joj stavi do znanja da su deca već velika i da treba da se opusti. Nedavno ju je bukvalno izbacio iz kuće u želji da se ona malo razonodi. Rekao joj je: „Neću više ovde da te vidim! Idi malo se provedi! Nisam ja nesposoban, čuvaću decu, a ti misli malo i na sebe! Ma nemaš šta da tražiš u kući, nego se doteraj da mi budeš najlepša i idi u skitnju!“. Ali Tanja kao Tanja, ona je skromna, jedva da je izašla na sat vremena i brzo se vratila sinovima – naveo je pomenuti izvor.

Izvor: BLIC.RS

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top