Svakog dana izgovorite ovaj moćan blagoslov: čarobne reči Nahua Indijanaca odbacuju nesreću

pixabay.com

Lifestyle

Svakog dana izgovorite ovaj moćan blagoslov: čarobne reči Nahua Indijanaca odbacuju nesreću

Ovaj prekrasan, drevni blagoslov govori o opraštanju, otpuštanju, oslobađanju i nežnosti, izvorno je napisan na nahuatlanskom jeziku, koji se govorio od 7. veka na području srednjeg Meksika!

Jezici Nahua Indijanaca širili su se ekspanzivnom ratnom politikom Asteka, i njome doprli u razne krajeve Srednje Amerike – Gvatemalu, Salvador, Nikaragvu, Kostariku, a neki jezikoslovci smatraju da su im najjužniji predstavnici Sigua iz Paname.

Pročitajte ovaj divan blagoslov napisan nahuatlanskim jezikom.

„Oslobađam svoje roditelje osećaja da su me izneverili. Oslobađam svoju decu potrebe da me učine ponosnim. Neka sopstveni put ispisuju slušajući svoje srce koje im neprestano šapuće.

Šta treba da uradite dok gledate sebe u ogledalu: ova vežba leči dušu i poboljšava životŠta treba da uradite dok gledate sebe u ogledalu: ova vežba leči dušu i poboljšava život
Ako tražite novi psihološki ili duhovni alat koji ćete dodati na svoj repertoar, ne tražite dalje od ogledala u kupatilu. Rad sa…

Oslobađam svog partnera obaveze da me učini kompletnom osobom. Ništa mi ne nedostaje, stalno učim zajedno sa svim drugim bićima.

Zahvaljujem svojim precima koji su se sjedinili kako bih ja danas udisao život. Oslobađam ih grešaka iz prošlosti i želja koje nisu ispunili, svestan da su učinili najbolje što su mogli da razreše svoje poteškoće u skladu sa svešću i shvatanjima koja su tada imali. Poštujem ih, volim i vidim njihovu nevinost.

Ogoljujem se pred njihovim očima, te tako oni znaju da ne skrivam i ne dugujem ništa osim odanosti samome sebi i svom postojanju. Prateći mudrost srca, svestan sam da ostvarujem svoj životni cilj, slobodan od vidljivih i nevidljivih vezanosti koje mogu ugroziti moj Mir i Sreću, koji su moja jedina obaveza.

Ako često sanjate istu osobu, to je važan znak: evo šta nam snovi otkrivaju o budućnostiAko često sanjate istu osobu, to je važan znak: evo šta nam snovi otkrivaju o budućnosti
Trudite se da zapamtite svoje snove ili ih zapišite odmah nakon ustajanja iz kreveta. Oni često ukazuju na nešto što podsvest…
Odričem se svoje uloge spasitelja, onoga koja ujedinjuje ili ispunjava očekivanja drugih ljudi. Učim kroz, i jedino kroz ljubav. Blagosiljam svoju suštinu, svoje načine da se izrazim, iako me možda neko ne razume.

Slušam samog sebe, zato što sam jedini koji je živeo i iskusio istoriju mog života, zato što poznajem sebe, znam ko sam, šta osećam, šta činim i zašto to činim.
Poštujem i uvažavam sebe.

Poštujem Božansko u sebi, kao i u tebi.“

Izvor: Sensa.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top