Od sada to može samo Kejt: Kraljica Elizabeta donela oštru zabranu za Megan Markl

instagram

Poznati

Od sada to može samo Kejt: Kraljica Elizabeta donela oštru zabranu za Megan Markl

Sukob u kraljevskoj porodici ili ipak ne?

Opšte je poznato da se u javnosti stalno nagađa koja od dveju supruga njenih unuka je draža kraljici Elizabeti.

Do sada smo gotovo jednako često mogli čitati o tome da joj je miljenica Kejt Midlton, kao i da je to ipak Megan Markl, ali čini se da je svojom poslednjom odlukom, kraljica to konačno razjasnila.

Naime, kako je za britanski tabloid The Sun otkrio izvor blizak kraljevskoj porodici, Elizabeta je zabranila Megan nošenje nakita pokojne princeze Dajane, dok Kejt to i dalje sme. Tu odluku je donela jer „nije nimalo bila impresionirana“ Meganinim ponašanjem, navodi The Sun.

Izvor je otkrio i kako ova odluka nije bila nagla jer se potez kojim je Megan navela kraljicu na brigu o njenom ponašanju, dogodio još pre njenog i Harijevog venčanja.

Problem je navodno nastao jer je Megan zatražila je da joj izrade krunu ukrašenu smaragdima, što je odbijeno zbog nepoznatog porekla dragog kamenja koje je želela, a zatim se umešala kraljica i sama joj odabrala krunu.

To je razbesnelo princa Harija koji se navodno suprotstavio kraljici izjavom: „Šta Megan zaželi, to i dobije“, a izvor navodi da je to dodatno navelo kraljicu na ovu odluku.

Megan je do sada često za posebne prilike pozajmljivala nakit princeze Dajane, uključujući i vredni koktel prsten koji je nosila na svom svadbenom prijemu, ali očigledno da će sada u kolekciji moći da uživa samo njena jetrva Kejt.

Mnoge je iznenadio ovaj potez pred rođenje bebe.

Ovaj put je njen porođaj u pitanju.

Izvor: Index.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top