PRE GODINU DANA ISPISALA SINA IZ ŠKOLE I ŠOKIRALA SVE: Elena Karić je danas PREZADOVOLJNA svojom odlukom, a evo i zašto (FOTO)

instagram

Poznati

PRE GODINU DANA ISPISALA SINA IZ ŠKOLE I ŠOKIRALA SVE: Elena Karić je danas PREZADOVOLJNA svojom odlukom, a evo i zašto (FOTO)

Nimalo se nije pokajala što njen mezimac više ne ide u klasičnu školu

Dizajnerka enterijera Elena Karić Karaman svojevremeno je šokirala mnoge kada je rekla da je tada 12-godišnjeg sina Simona ispisala iz škole i preusmerila ga na kućno vaspitanje.

Ipak, ona i njen suprug su na kraju odlučili da Simon koji danas ima 13 godina, vreme provodi u prirodi i upiše „zelenu školu“.

Kako mu je tamo, objasnila je u jednoj poruci na Instagramu.

– Tako smo srećni i ponosni što smo deo ove inspirativne zajednice. Prošle godine smo započeli ovu neverovatnu avanturu i ušli u najzeleniju školu na Zemlji… Uz visoke akademske standarde, škola se takođe fokusira na održivost i kreativnost u okviru svog nastavnog plana i programa. Nema ocene do srednje škole: „Mi ne pravimo robote od dece“, kako mi je jednom rekao neverovatni Pak Sal, direktor škole. „Želimo da budu kreativni“… Želim da sva deca na ovoj neverovatnoj planeti imaju mogućnost da rastu i uče u takvom okruženju – napisala je Elena.

Podsetimo, ona je prošle godine objasnila zašto je sina ispisala iz škole:

– Obrazovanje kod kuće je najbolja odluka koju sam ikad donela. Umesto da sedi satima u školskim klupama, naša učionica je tamo gde smo mi- u štali, u šumi, kraj vatre sa domorocima. Postoji li šta bolje od mogućnosti da budete divlji i slobodni, da vas odgajaju da budete ono što zaista jeste – ističe Elena.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top