ONA JE DEFINTIVNO JEDNA OD NAJLEPŠIH MLADI KOJE JE ESTRADA VIDELA: Prva fotografija Nevene Božović sa venčanja ostavila sve bez daha!

Poznati

ONA JE DEFINTIVNO JEDNA OD NAJLEPŠIH MLADI KOJE JE ESTRADA VIDELA: Prva fotografija Nevene Božović sa venčanja ostavila sve bez daha!

Prelepa Nevena i ovog puta je pokazala da je i te kako vična sa modnim izborima, pa i na ovoj venčanici mogu da joj pozavide mnoge dame.

Pevačica Nevena Božović danas proslavlja svoj najvažniji dan u životu. Ona će u Budvi izreću sudbonosno da svom dugogodišnjem dečku, pilotu Nikoli Ivanoviću, a crnogorski mediji su ovaj događaj proglasili “svadbom godine”.

 

Nevena i Nikola će se jedno drugom obećati na večnu vernost pred oko 300 zvanica u jednom uglednom budvanskom hotelu. Među svatovima se očekuje se veliki broj javnih ličnosti iz sveta sporta, biznisa i estrade.

Evo i prve fotografije prelepe Nevene koja je zasijala u ulozi mlade!

nevena bozović
NEVENA BOZOVIĆFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Čarobna venčanica poput raskošnih princeza savršeno pristaje pevači anđeoskog glasa.

 

Ostaje nam da sačekamo na pojedine zanimljive trenutke sa glamurozne proslave, ali jedno je siguro, Nevena Božović je defintivno jedna od najlepših mlada koje je domaća estrada videla!

Izvor:  Glossy

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top